Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Watford – Liverpool 0-5: Η βαθμολόγηση των παικτών

Watford – Liverpool 0-5: Η βαθμολόγηση των παικτών

Τη νίκη απέναντι στη Watford με 0-5 πήρε η Liverpool στο Vicarage Road, η οποία την έφερε – έστω και προσωρινά – στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το liverpool.gr βαθμολογεί τους 14 κόκκινους που αγωνίστηκαν σήμερα.

Caiomhin Kelleher – 7

Κράτησε το μηδέν, ήταν σταθερός με την μπάλα κάτω. Κατά τα άλλα, η Watford δεν απείλησε ποτέ. Δεν ανησύχησε ο Ιρλανδός γκολκίπερ.

Virgil van Dijk – 8

Χαλαρό παιχνίδι και από τον Virgil. Εξαιρετικός με την μπάλα κάτω, μεγάλη ηρεμία στο μαρκάρισμα αφού οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν. Λίγα πράγματα μπορούν να ειπωθούν για τον στόπερ των κόκκινων.

Joel Matip – 8

Μία από τα ίδια ο Joel. Δεν μπόρεσαν ποτέ οι «Hornets» να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Kelleher. Καλό και πάρα πολύ ήρεμο ματς και από τον Σενεγαλέζο.

Trent Alexander-Arnold – 8

Ήταν αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι αλλά δεν φάνηκε ποτέ. Εξαιρετικές οι μεταβιβάσεις του – όπως πάντα – και δεν αντιμετώπισε ούτε αυτός προβλήματα με τον Hernandez. Πολύ καλή η επιστροφή του Trent.

Andy Robertson – 7

Δεν ήταν το ίδιο καλός με τον Arnold ο αλλά έβαλε και αυτός το χεράκι του στην επικράτηση των Reds, αφού από δικά του πόδια ξεκινάει το 0-3. Μεστό ματς από τον Σκωτσέζο.

Jordan Henderson – 8

Εξαιρετικός ο αρχηγός. Καθάρισε όλες τις αντεπιθέσεις και ήταν πολύ καλός στις μεταβιβάσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ούτε αυτός φάνηκε τόσο πολύ, αφού αμυντικά δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά και επιθετικά έκανε απλά τη δουλειά του. Σοβαρός ο αρχηγός.

Naby Keita – 7

Ίσως ο χειρότερος κόκκινος σήμερα και αυτό λέει πολλά, αφού ο Naby δεν ήταν καν μέτριος. Επίσης πολύ ήρεμος, με σωστές πάσες και πολύ καλή αντίληψη του χώρου του. Έκανε όσα ζήτησε ο προπονητής και αυτό ήταν αρκετό για τον χαφ από την Γουινέα.

James Milner – 8

Ωραίος και ο Milner. Τρεξίματα πολλά, μαρκαρίσματα σωστά, ασίστ και στο δεύτερο γκολ. Ούτε εδώ θα υπεραναλύσουμε το τι έκανε ο χαφ της Liverpool. Τα πολλά λόγια τα κρατάω για τον επόμενο…

Mohamed Salah – 10

Ψέματα είπα. Δεν θα πω πολλά. Ο καλύτερος παίκτης στο κόσμο αυτή τη στιγμή, με διαφορά από τον δεύτερο. Συνεχίζουμε.

Sadio Mane – 7

Έβαλε το γκολ με εξαιρετικό πλασέ από την ασύλληπτη πάσα του Salah, δημιούργησε προβλήματα από τα δεξιά της Watford και γενικά ήταν πολύ καλός ο Sadio. Δεν ήταν ο MVP, αλλά ήταν μια καλή εμφάνιση του Mane.

Roberto Firmino – 10

Έκανε χατ-τρικ και ειδικά στο δεύτερο διαβάζει γρήγορα τη γκέλα της άμυνας και σπρώχνει τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα καρέ. Έδωσε μάχες, μοίρασε σωστά τη μπάλα και έδωσε και την ευκαιρία στους υπόλοιπους να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Εξαιρετικός Bobby.

Κώστας Τσιμίκας – 7

Έδωσε πολύ ενέργεια από τα αριστερά, έκανε κάποιες καλές σέντρες από εκεί, αλλά είχε τελειώσει το ματς όταν μπήκε σε αυτό.

Alex Oxlade-Chamberlain – 7

Και αυτός μπήκε λίγο, αλλά έβγαλε παρά πολύ ενέργεια στο παιχνίδι του, παίζοντας από τη μία περιοχή στην άλλη. Πολύ καλός ο Άγγλος χαφ σήμερα.

Neco Williams – 6

Αγωνίστηκε πολύ λίγο, όμως έβγαλε την ασίστ στον Firmino. Αντιμετώπισε λίγα προβλήματα πίσω.

MVP και πάλι ο Mo.
* Τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη του αρθρογράφου και δεν έχουν σκοπό την προσβολή οποιουδήποτε προσώπου. You’ll Never Walk Alone.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com