Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ιστορία του Downing για το «χώσιμο» του Gerrard στον Bellamy

Η ιστορία του Downing για το «χώσιμο» του Gerrard στον Bellamy

Ένα περιστατικό πού συνέβη στη δεύτερη προπονητική θητεία του Dalglish, με πρωταγωνιστές τους King Kenny, Gerrard και Bellamy, αφηγήθηκε ο Stewart Downing.

Το πρώην ακραίο χαφ της Liverpool -και πρόσφατα αποσυρθείς από την ενεργή δράση- εξιστόρησε ένα ακόμα συμβάν ενδεικτικό της συχνά αλλοπρόσαλλης και ασταθούς συμπεριφοράς του Craig Bellamy, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα εγκατέλειψε τη θέση του προπονητή της U-21 της Anterlecht για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της ψυχικής του υγείας.

Η ιστορία πού διηγήθηκε ο Downing αφορά μία απόφαση του King Kenny σχετικά με τον Craig, και συγκεκριμένα τη μη χρησιμοποίησή του σε ένα παιχνίδι όπου ο Ουαλός θεωρούσε ότι έπρεπε να παίξει.

Ας δούμε τα όσα διηγήθηκε ο Downing στο podcast «Under the Cosh»:

«Προφανώς τα έχω ακούσει όλα αυτά για τον Bellers (Bellamy), διαβάζεις και αυτά πού γράφονται, όμως ο κουνιάδος μου τον ξέρει πολύ καλά.»

«Μου είπε ‘Ο Bellers είναι αυτό πού είναι, είναι άκακος. Θεωρεί ότι μπορεί να πειράξει τους ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να τα βάλει.»

«Παίκτης κλάσης, κάναμε παρέα και ήταν εξαιρετικός.»

«Θυμάμαι ότι μία φορά τα έβαλε με τον Kenny στο τέλος ενός αγώνα. Ήταν στον πάγκο και μπήκε μέσα, και έλεγε ‘έπρεπε να με βάλεις να παίξω εκεί γιατί είμαι γρήγορος!'»

«Και ο Kenny είπε ‘κλείσε το στόμα σου, κάτσε κάτω’.»

«Μετά ήρθε ο Steven Gerrard. Σε όλη του την καριέρα δύο φορές τον έχω δει να βγαίνει εκτός εαυτού. Ήρθε και φώναξε στον Bellers ‘κλείσε το γαμ…στόμα σου!'»

«Κατσάδιασε τον Βellamy, και εκείνος απλά έλιωσε! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό.»

«Ξέρετε πώς είναι ο Βellers, είναι αστείος. Εκεί όμως τραύλιζε, και εγώ απλά τον κοίταξα και σκέφτηκα ‘wow’.»

Steven Gerrard και Craig Bellamy (μάλλον) σε στιγμές προθέρμανσης.
Steven Gerrard και Craig Bellamy (μάλλον) σε στιγμές προθέρμανσης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com