Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Thiago

Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Thiago

Η Liverpool ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία της για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Watford στο Vicarage Road, με τον Trent Alexander-Arnold να επιστρέφει και τον Thiago Alcantara να παραμένει όμως εκτός.

Ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε πριν από έναν περίπου μήνα στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Crystal Palace και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αρχικά χρειάστηκε πατερίτσες τις πρώτες ημέρες μετά τον τραυματισμό, τις οποίες πλέον έχει αποχωριστεί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Εφόσον δεν καταφέρει να προπονηθεί ούτε την Τετάρτη, τότε ουσιαστικά θα τεθεί εκτός από τον Σαββατιάτικο αγώνα και θα προσπαθήσει να προλάβει εκείνον της επόμενης Τρίτης κόντρα στην Atletico Madrid στο Wanda Metropolitano.

Οι επιλογές των Reds για την μεσαία γραμμή στον αγώνα του Σαββάτου δεν είναι πολλές, καθώς μη διαθέσιμος θα είναι και ο Fabinho, διότι αγωνίζεται με την εθνική Βραζιλίας μόλις 35 ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα στο Λονδίνο.

Τα θετικά ωστόσο για τον Jürgen Klopp που έφερε η διακοπή είναι δύο και σχετίζονται με δύο μέσους της ομάδας.

Ο Jordan Henderson πήρε πολύτιμες ανάσες, αφού αγωνίστηκε μόνο για 16 λεπτά κόντρα στην Ουγγαρία, ενώ και ο Curtis Jones κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και να περάσει ως αλλαγή το βράδυ της Δευτέρας κόντρα στην Ανδόρρα.

Ο Thiago Alcantara στο Elland Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com