Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Luis Alberto για το πέρασμα του από την Liverpool

Ο Luis Alberto για το πέρασμα του από την Liverpool

Για το πέρασμα του από την Liverpool μίλησε ο Luis Alberto, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Serie A με την φανέλα της Lazio.

Ο Ισπανός μέσος πραγματοποίησε μόλις 12 συμμετοχές με την Κόκκινη φανέλα, όλες τις σεζόν 2013-14, πριν πωληθεί στη Lazio το καλοκαίρι του 2016.

Με την ομάδα της Ρώμης, ο Alberto έχει σκοράρει 36 γκολ και έχει μοιράσει 51 ασίστ σε 184 εμφανίσεις, με την Liverpool να εξακολουθεί να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, σε περίπτωση που ο παίκτης αποχωρήσει τελικά από την Ιταλία, όπως επιθυμούσε το καλοκαίρι.

Σε συνέντευξη του με το calciomercato μίλησε για το πέρασμα του από το Anfield:

“ Όταν σε καλεί μια τέτοια ομάδα, δεν μπορείς να πεις όχι. ”

“ Σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα πήγα από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας σε μια ομάδα που μπορούσε να κερδίσει την Premier League, με παίκτες όπως οι Gerrard, Suarez και Sturridge. ”

“ Πήγα σε ένα τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο και συνειδητοποίησα πως πέρα από τον τομέα της τεχνικής, έπρεπε να βελτιώσω το επίπεδο μου και σε πολλά άλλα πράγματα. ”

“ Ασφαλώς και είναι αλήθεια πως αν με καλούσαν σε μια άλλη στιγμή, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που σπατάλησαν 15 χρόνια της καριέρας τους, ενώ εγώ σπατάλησα μόνο δύο χρόνια. ”

Ο Luis Alberto δεν έπιασε στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com