Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αισιοδοξία στη Liverpool για Fabinho και Alisson ενόψει Atletico

Αισιοδοξία στη Liverpool για Fabinho και Alisson ενόψει Atletico

Αισιοδοξία επικρατεί στη Liverpool αναφορικά με την συμμετοχή των Alisson Becker και Fabinho στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Atletico Madrid για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Οι δύο Βραζιλιάνοι έχουν να δώσουν ένα τελευταίο παιχνίδι με την εθνική τους, κόντρα στην Ουρουγουάη τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:30 ώρα Ελλάδος), πριν επιστρέψουν στο Νησί, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των Reds με την Watford στο Vicarage Road (14:30 ώρα Ελλάδος).

Αμφότεροι δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρών στον αγώνα του Σαββάτου, όμως στη Liverpool επικρατεί αισιοδοξία αναφορικά με την συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Wanda Metropolitano.

Σύμφωνα με τον Chris Bascombe, οι Reds θεωρούν πως θα επιτραπεί στους δύο Βραζιλιάνους να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη, προκειμένου να αγωνιστούν κόντρα στην Atletico, παρότι θα βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο στην Αγγλία.

Νεότερα αναφορικά με την συμμετοχή των δύο στο παιχνίδι της Μαδρίτης αναμένεται να έχουμε τις επόμενες ημέρες, μετά την επιστροφή τους στο Merseyside.

Η Atletico Madrid είναι ο πιο κοντινός αντίπαλος των Reds στον δεύτερο όμιλο του Uefa Champions League, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχοντας συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Οι Fabinho και Alisson ήταν βασικοί και στα δύο παιχνίδια της Βραζιλίας αυτόν τον μήνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com