Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > CR7 vs Salah: Και η μονομαχία τώρα ξεκινάει…

CR7 vs Salah: Και η μονομαχία τώρα ξεκινάει…

Με το ξεκίνημα της νέας Premier League οι πολλές μεταγραφές έφεραν άλλο ενδιαφέρον στη λίγκα. όμως σε ένα δίπολο κεντρίζεται το ενδιαφέρον. Mo Salah και Cristiano Ronaldo.

Ο Αιγύπτιος ήταν ίσως το νούμερο ένα όνομα του Αγγλικού Πρωταθλήματος πριν το καλοκαίρι, αλλά η άφιξη του Πορτογάλου σούπερ σταρ άλλαξε τα δεδομένα.

Το εξτρέμ της Liverpool λογικά θα κερδίσει το βραβείο του γκολ του μήνα, όμως το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη του Οκτώβρη κατέληξε στον φορ της United, σε μια απόφαση που έφερε αντιδράσεις.

«Ήταν τρομερός, αλλά ο Mo Salah έπρεπε να το κερδίσει… Εύκολα κιόλας», έγραψε στο Twitter o Gary Lineker, με τα περισσότερα σχόλια να τον υποστηρίζουν.

Ο Ronaldo έβαλε τρία γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια με Newcastle, West Ham και Aston Villa, όμως δεν βρήκε εστία στο τελευταίο, με την Manchester United να βρίσκεται τέταρτη στη βαθμολογία.

Ο Salah έβαλε επίσης τρία γκολ απέναντι σε Leeds, Crystal Palace, Brentford και τη Manchester City, με το τελευταίο να πρόκειται για έργο τέχνης, ενώ οι Reds τερμάτισαν το μήνα ως πρώτοι.

Το βραβείο, όμως, αποφασίζεται από τους φιλάθλους, και εκεί ο Πορτογάλος υπερτερεί.

Ο Salah ίσως να έχει κερδίσει στο παρελθόν ανάλογα βραβεία λόγω της τεράστιας δυναμικής που του δίνει η Αίγυπτος και η Liverpool, όμως τα νούμερά του απέναντι στο θρυλικό No. 7 είναι μικρά.

Στο Twitter, για παράδειγμα, οι 15 εκατομμύρια ακόλουθοι του Mo ωχριούν μπροστά στους 94.7 του Ronaldo. Στο Instagram ο Πορτογάλος έχει 353 εκατομμύρια, ο Salah 44.2 εκατομμύρια. Facebook; 150 ο ένας, 14 ο άλλος.

Οι συνολικοί 73.2 ακόλουθοι του Salah δεν μπορούν να ανταγωνισθούν τους 597.7 του Ronaldo, οπότε το να χάνει τέτοια βραβεία ίσως πρέπει να γίνει συνήθεια για τον Mo. Θα έπρεπε να τον νοιάζει, όμως;

Η απάντηση είναι απλή, καθαρή και σύντομη: ΟΧΙ.

Ο Mo θέλει το χρυσό παπούτσι. Θέλει και πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Τα ίδια θα θέλει ο Ronaldo. Στην ίδια κατηγορία μπαίνουν και τα άλλα τρόπαια, με αποκορύφωμα το UEFA Champions League.

Ένα χαμένο ατομικό τρόπαιο δεν επηρεάζει τον Salah. Ο Πορτογάλος μπορεί να κερδίζει όσα βραβεία θέλει, αν αυτό σημαίνει πως η United συνεχίζει να προβληματίζει σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο Mo θέλει να συνεχίσει δυναμικά για την ομάδα. Αυτό δείχνουν τα ενωτικά μηνύματά του στα social media. Και αν έρθει και ένα καινούργιο συμβόλαιο… ποιος τον πιάνει μετά;

Mo Salah και Christiano Ronaldo στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com