Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι σίγουρες και οι πιθανές απουσίες της Liverpool στο Vicarage Road

Οι σίγουρες και οι πιθανές απουσίες της Liverpool στο Vicarage Road

Η Liverpool το Σάββατο αγωνίζεται στο Vicarage Road πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Premier League, για πρώτη φορά μετά από εκείνο το βαρύ 3-0 το 2020.

Η ομάδα μας θα ταξιδέψει για δεύτερη φορά στο Λονδίνο της τελευταίες εβδομάδες, με το σύνολο των πιθανών και των σίγουρων απουσιών της να ανέρχεται στους 7 παίκτες αυτή τη στιγμή.

Δεδομένα απόντες θα είναι ο Harvey Elliott λόγω του τραυματισμού του στο Elland Road, όπως και οι Alisson Becker και Fabinho εξαιτίας του αγώνα της εθνικής Βραζιλίας 35 μόλις ώρες πριν το παιχνίδι του Σαββάτου.

Στους αμφίβολους τώρα, ο Jurgen Klopp περιμένει να δει πόσο σοβαροί είναι οι λόγοι που άφησαν εκτός αποστολής των αγώνων της Πορτογαλίας τον Diogo Jota. Όσο για τον Curtis Jones, μπορεί να αγωνίστηκε και να έκανε και ασίστ στο παιχνίδι της U-21 της Αγγλίας, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει το σώμα του στην απόφαση του προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει στον χθεσινό αγώνα των νεαρών Τριών Λιονταριών εναντίον της Ανδόρας.

Τέλος, από τον προπονητή της ομάδας μας αναμένουμε να μας ενημερώσει για την πορεία ανάρρωσης των Trent Alexander-Arnold και Thiago.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι στο Vicarage Road θα είναι το πρώτο του Claudio Ranieri στον πάγκο της Watford.

O Mo Salah στο Vicarage Road μετά την ήττα της Liverpool την προπέρσινη σεζόν.
O Mo Salah στο Vicarage Road μετά την ήττα της Liverpool την προπέρσινη σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com