Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα είναι να κερδίσω τρόπαια με την ομάδα»

Τσιμίκας: «Ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα είναι να κερδίσω τρόπαια με την ομάδα»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα των Reds παραχώρησε ο Κώστας Τσιμίκας, μιλώντας για το όνειρο που εκπλήρωσε με την μεταγραφή στη Liverpool, για τον στόχο του να κατακτήσει τρόπαια, για το παρατσούκλι του στο Anfield και για τους Red Fans.

Ο αμυντικός για την μεταγραφή στη Liverpool είχε να πει:

“ Ήταν μια έκπληξη για κάθε άνθρωπο στην Ελλάδα γιατί η μεταγραφή Liverpool είναι ένα πολύ, πολύ μεγάλο βήμα. Κάποιοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ήταν αληθινό. Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος γιατί όλη αυτή η δουλειά που έκανα όλα αυτά τα χρόνια, απέδωσε. ”

“ Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο και συγκεκριμένα για την Liverpool, γιατί στην οικογένειά μου ήταν όλοι μεγάλοι υποστηρικτές της Liverpool από τότε που ήμουν μικρός – ήταν ο αδερφός μου και ο πατέρας μου. Κάνω το όνειρό τους πραγματικότητα. Είμαι διπλά ευχαριστημένος. ”

Για το «Greek Scouser» παρατσούκλι:

“ Μου αρέσει όταν βλέπω τους οπαδούς να με αποκαλούν, επίσης μερικές φορές τους ακούω στο γήπεδο όταν παίζω σε αγώνα. Αυτό με κάνει ευτυχισμένο, μου δίνει επιπλέον δύναμη. ”

“ Όταν ξέρεις ότι οι οπαδοί της ομάδας σου σε υποστηρίζουν και σε φωνάζουν έτσι, σε βοηθάει πολύ και σου δίνει επιπλέον δύναμη στο παιχνίδι. ” Σημείωσε ο Τσιμίκας.

“ Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου είναι να κερδίσω τρόπαια με αυτήν την ομάδα. Πάντα μιλάω με τον προπονητή μόνο για να έχω καλά στο μυαλό μου τι θέλει από μένα. Δούλεψα σκληρά κατά τη διάρκεια των διακοπών στη γενέτειρά μου για να είμαι σε όσο πιο κατάλληλη κατάσταση εδώ. ”

“ Ήθελα να προπονηθώ και να είμαι έτοιμος για αυτό που θέλει ο προπονητής, να είμαι έτοιμος αν μου έδινε την ευκαιρία, καθώς και να είχα την ευκαιρία να βελτιωθώ και να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο. ”

Για τους οπαδούς της Liverpool:

“ Οι οπαδοί είναι ήταν καταπληκτικοί, ειλικρινά. Άκουγα πολλά για τον κόσμο, για τους ανθρώπους εδώ, αλλά όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξα με γεμάτο γήπεδο η αίσθηση ήταν καταπληκτική. Ήταν σαν να είχες φτερά στα πόδια σου. ”

“ Σου δίνουν την επιπλέον ώθηση για να πετάξεις στο γήπεδο, να κερδίζεις κάθε πρόκληση, σου δίνουν το επιπλέον κίνητρο, την επιπλέον δύναμη να δίνεις τα πάντα. Όταν παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο, ο καθένας δίνει τα πάντα, το πλήθος μας ωθεί πολύ. ”

Κώστας Τσιμίκας και Thiago Alcantara στο Kirkby.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com