Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδέχεται να επιστρέψει νωρίτερα στην Αγγλία ο Jota

Ενδέχεται να επιστρέψει νωρίτερα στην Αγγλία ο Jota

Νωρίτερα αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία ο Diogo Jota, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί με την εθνική Πορτογαλίας, λόγω ενός μυϊκού προβλήματος που αποκόμισε στην ισοπαλία των Reds με την Manchester City στο Anfield.

Όπως ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Fernando Santos, ο επιθετικός των Reds θα επιστρέψει νωρίτερα στο Νησί, εφόσον τεθεί εκτός από την αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στο Λουξεμβούργο.

Ο Santos συγκεκριμένα δήλωσε σχετικά με τον Jota:

“ Έχει να προπονηθεί μέρες. Αύξησε λίγο την ένταση σήμερα με τον φυσικοθεραπευτή (Joao Brito), όμως δεν προπονήθηκε μαζί μας. ” Ανέφερε ο Santos στην συνέντευξη τύπου.

“ Η πιθανότητα να αγωνιστεί είναι μικρή. Θα του μιλήσω όμως και θα δω πως αισθάνεται. ”

“ Αν κρίνουμε πως είναι σε θέση να βρεθεί στον πάγκο και να περάσει ως αλλαγή, τότε μια χαρά.”

“ Αν κρίνουμε πως αυτό δεν γίνεται, τότε δεν θα πάρουμε κάποιο ρίσκο με τον παίκτη, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί μαζί μας εδώ και πολύ καιρό. ”

“ Αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί, θα επιστρέψει πίσω στο Liverpool, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ομάδες θέλουν να έχουν πίσω τους παίκτες τους. ”

“ Μας έχουν όμως εμπιστοσύνη και γνωρίζουν την ποιότητα του ιατρικού μας επιτελείου. Αν όμως δεν καταφέρει να αγωνιστεί, βγάζει απόλυτο νόημα να τον στείλουμε πίσω στο Liverpool. ”

Ο Jota δεν προπονήθηκε με την εθνική.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com