Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelleher: «Η Liverpool πρέπει να παλεύει για όσα τρόπαια μπορεί»

Kelleher: «Η Liverpool πρέπει να παλεύει για όσα τρόπαια μπορεί»

Δηλώσεις στο επίσημο περιοδικό της Liverpool έκανε ο Caoimhin Kelleher, μιλώντας για τον ανταγωνισμό κάτω από τα γκολπόστ, το παρατσούκλι του και άλλα. Συγκεκριμένα, ο Ιρλανδός κίπερ είπε:

«Ήταν πολύ ωραίο κοπλιμέντο (σ.σ. όταν ο James Milner τον αποκάλεσε «χταπόδι» στο ματς με την Norwich στο Carabao Cup)», αλλά είναι συνηθισμένο οι παλιότεροι να ανυψώνουν έτσι τους μικρούς.

«Θα σου πουν αν τα πηγαίνεις καλά και αυτό είναι θετικό επειδή βοηθά να ανυψώσει την αυτοπεποίθησή σου όταν ακούς παίκτες με το δικό του παραστατικό και εμπειρία να σου δίνουν εύσημα».

«Θέλουμε απλά να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Ένας σύλλογος σαν και εμάς πρέπει να παλεύει για το Champions League, την Premier League, όλα όσα μπορούμε».

«Θέλουμε να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι δίνοντας το 100%, όπως πάντα κάνουμε, και να δούμε που θα μας βγάλει».

«Θέλω απλά να πιέσω τον Alisson όσο γίνεται στη προπόνηση κάθε μέρα και να γίνομαι και εγώ καλύτερος. Όταν μας δίνονται τέτοιες ευκαιρίες να παίζουμε, θέλω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να παίζω καλά».

«Είναι εξαιρετικό να προπονούμαι μαζί του (σ.σ. τον Marcelo Pitaluga). Είναι εδώ και περίπου ένα χρόνο στην ομάδα και τον ξέρουμε καλά, αλλά είχε έναν τραυματισμό οπότε ήταν υπέροχο να τον δούμε και πάλι μαζί μας στη προετοιμασία».

«Πάει πολύ καλά – πιέζει και βελτιώνεται – και πιστεύω πως όλοι οι τερματοφύλακες είμαστε κοντά σαν γκρουπ. Προπονούμαστε καλά μαζί και είναι ένα καλό γκρουπ για να είσαι μέλος του».

Ο Kelleher στη πρώτη του προετοιμασία το 2018
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com