Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πέντε παίκτες που θα πρέπει να κοιτάξει η Liverpool

Πέντε παίκτες που θα πρέπει να κοιτάξει η Liverpool

Η Liverpool Echo ξεχώρισε 5 περιπτώσεις παικτών που θα ήταν ιδανικοί στόχοι για την Liverpool. ας τις δούμε

Douglas Costa (Bayern): Ο Βραζιλιάνος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στην Αγγλία αφού στο Μόναχο δεν έχει τον χρόνο που θέλει στο ροτεισιον της ομάδας. Με δεδομένο ότι η Liverpool έχει μία μίνι βραζιλιάνικη παροικία θα πρέπει ίσως να αρχίσει το…ψηστήρι ώστε να υπάρχει ακόμα ένας από την χώρα του καφέ στο ρόστερ την επόμενη σεζον.

Kingsley Coman (Bayern): Άλλος ένας παίκτης του Βαυαρικού συλλόγου που δεν έχει αποδόσει τα αναμενόμενα. Στην πραγματικότητα είναι δανεικός από την Juventus, αλλά ούτε οι Ιταλοί τον υπολογίζουν. Θα ήταν μία καλή περίπτωση.

James Rodriguez (Real Madrid): Η αλήθεια είναι πως όταν πήγε στην Real Madrid ήταν στα πιο καυτά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ωστόσο ο Zidane πλέον δεν δείχνει να τον έχει και σε μεγάλη εκτίμηση, μήπως να κάναμε ένα τηλέφωνο;

Andre Gomez (Barcelona): Κόστισε πανάκριβα στους καταλανούς αλλά δεν έχει πείσει. Η Juventus προσπάθησε να τον αποκτήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Θα ήταν μια καλή λύση για το κέντρο.

Grzegorz Krychowiak (PSG): Στην Sevilla έδειξε ότι είναι ένας πολύ καλός κόφτης, ωστόσο στο Παρίσι δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Emery, θα ήταν ανοικτός σε μία μετακίνηση στην Αγγλία τόσο αυτός όσο και οι παριζιάνοι που του έχουν ένα αρκετά βαρύ συμβόλαιο ως το 2021

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com