Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κρίμα…

Κρίμα…

Άμα αρχίσουμε να μετράμε πόσα «κρίμα» είπαμε όλοι εχθές θα τελειώσουμε μεθαύριο. Θα προσπαθήσω να απαριθμήσω μερικά μήπως καταλάβουμε τι ευκαιρία χάθηκε χθες.

1. Κρίμα είναι που έχουμε παίξει σε : Εμιρέιτς, Γουάιτ χαρτ Λειν, Σταμφορντ Μπρίτζ, Γκουντισον Παρκ, Σεντ Μερις, Ολντ Τραφορντ, δεν έχεις χάσει πουθενά και είσαι στο -7.
2. Κρίμα είναι που χθες έδειχνες να κρατάς τελικά τη νίκη και ισοφαριστηκες με αστείο γκολ του χειρότερου παίκτη του αντιπάλου σου μέχρι εκείνη την ώρα.
3. Κρίμα είναι που δεν τελειώνει την φάση μία ο Φιρμίνο και 2 ο Βαινάλντουμ να σιγουρέψεις την νίκη.
4. Κρίμα είναι που έχεις το χειρότερο ρόστερ από όλους τους υποτιθέμενους συνδιεκδητές του τίτλου, έχεις φτάσει να είσαι πίσω μόνο από έναν και ενώ βλέπεις ότι αυτό που σου λείπει είναι το βάθος στον πάγκο, από ότι φαίνεται θα κάνεις το πολύ μία μεταγραφή για να ενισχύσεις την ομάδα, ενώ μπορείς.
5. Κρίμα είναι που ενώ βλέπει ο προπονητής σου και κάνει ολόσωστη αλλαγή με τον Κουτίνιο στην θέση του Ορίγκι (Κακός εχθές), δεν βάζει ποτέ τον Στάριτζ να χτυπήσει το ματς.
6. Κρίμα είναι που σου χτυπάει ο Κλάιν και η μόνη λύση που έχεις στον πάγκο είναι ο πιτσιρικάς Αρνολντ, που μπορεί να είναι τέρμα ταλαντούχος, αλλά (πείτε μου ό,τι θέλετε) χθες ήταν χεσμένος και έκανε λάθη που παραλίγο να στοιχίσουν.

Την συνέχεια του κειμένου, μπορείτε να την διαβάσετε εδώ

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com