Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανή η τιμωρία από τη FIFA αν αγωνιστεί ο Matip!

Πιθανή η τιμωρία από τη FIFA αν αγωνιστεί ο Matip!

Eπιμέλεια: Γιώργος Κουκούλης

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης απέναντι στη Manchester United, η Liverpool αναγκάστηκε να θέσει εκτός αποστολής τον Joel Matip ελέω της αβεβαιότητας που υπάρχει σχετικά με την περίπτωση ή όχι τιμωρίας του συλλόγου, λόγω της άρνησης του παίκτη στην κλήση της εθνικής ομάδας του Καμερούν.

Σήμερα, και μετά από επίσημη ερώτηση της ομάδας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία είχαμε και μία πρώτη απάντηση, η οποία βγήκε από τον εγκριτο δημοσιογράφο James Pearce.

«H διαθεσιμότητα του Joel Matip ερευνάται ακόμα από την FIFA και την πειθαρχική επιτροπή της. Δεν έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα.»

Και το… σίριαλ του Joel Matip δεν τελείωσε όμως εδώ. Από τη στιγμή που ο παίκτης είναι ακόμα στην αναμονή, η Liverpool δεν μπορεί να διακινδυνεύσει να τον βάλει να αγωνιστεί! Ο δημοσιογράφος Rob Harris ρώτησε επίσης την ομοσπονδία για το θέμα, με την FIFA να απαντάει πως, αν και δεν έχει αποφασίσει για τον παίκτη συγκεκριμένα, η Liverpool έχει παραπεμφθεί σε συγκεκριμένο άρθρο που έχει το γενικό πλαίσιο για τέτοιες περιπτώσεις, στο οποίο είναι αναγκαία η συναίνεση της ομοσπονδίας της χώρας που καλεί τον παίκτη (δηλαδή εδώ του Καμερούν), για να αγωνιστεί αυτός με τον σύλλογο μετά από άρνηση κλάσης, χωρίς την περίπτωση τιμωρίας του παίκτη ή της ομάδας.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχει παρθεί απόφαση σχετικά με την περίπτωση του Matip, η Liverpool λογικά δεν θα θέλει να παίξει με τη φωτιά και ο παίκτης αναμένεται να χάσει και άλλα παιχνίδια της ομάδας, μέχρι να πάρει το πολυπόθητο «ΟΚ» από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com