Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξορκίστηκε ο δαιμονας!!

Ξορκίστηκε ο δαιμονας!!

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Άνετη επικράτηση πιο εύκολη από ότι δείχνει το τελικό 2-1 πέτυχε η Liverpool απέναντι στη West Brom!!Η ομάδα μας αγχώθηκε από μια ακόμη λανθασμένη αντίδραση σε κόρνερ όμως είχε πάρα πολλές κάλες φάσεις για να σκοράρει και άλλα τέρματα.
Το πρώτο ημίχρονο για τους «Κόκκινους» ήταν εξαιρετικό, ή αν θέλετε γεμάτο ουσία. Η ομάδα μας στην πρώτη της πολύ καλή φάση ευτύχησε να προηγηθεί με εξαιρετικό γκολ του Mane έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση και ασίστ του Roberto Firmino.Η Liverpool είχε υπομονή στο σετ παιχνίδι και φαινόταν πως θα έψαχνε να χτυπήσει στους κενούς χώρους. Κάτι που έγινε και στο 2-0 με τους γηπεδούχους να επαναποκτούν την κατοχή έπειτα από καλό πρεσσινγκ τον Mane να πασάρει στον Coutinho και εκείνος να αδειάζει εξαιρετικά στο παίκτες και να εκτελεί χαμηλά στην κλειστή γωνία. Η Liverpool είχε άλλες δύο καλές φάσεις με Lapland,Clyne να σουτάρουν αμφότεροι ψηλά. Το σημαντικό ήταν πως δεν επετράπη σε κανένα σημείο να φανεί απειλητικός ο αντίπαλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε ξανά δυνατά και είχε φάσεις για να σκοράρει.Στην κόντρα επίθεση έβρισκε χώρους και θα μπορούσε να σκοράρει τόσο με τον Can που πλάσαρε πάνω σε σώματα όσο και την κεφαλιά του Lovren. Η ομάδα δεν απειλούνταν ωστόσο στο 80ο λεπτό δεν αντέδρασε σωστά σε κόρνερ και ο McAuley σκόραρε αγχώνοντας όλο το Anfield. Η ομάδα μας αντέδρασε και είχε δυο εξαιρετικέ ευκαιρίες με τον Firmino και τον Wijnaldum να αγγίζουν το 3-1 αλλά να μην κλειδώνουν την αναμέτρηση. Εν τέλει το σκορ δεν άλλαξε και η Liverpool ξόρκισε τον κακό της δαίμονα.Νικη που φέρνει την ομάδα μας σε ισοβαθμία με την Arsenal αλλά όχι πρώτη έστω προσωρινά λόγω του ότι δεν κερδίσαμε με 2 γκολ διαφορά Αρνητικό πως ο Henderson πήρε την 5η κίτρινη της σεζόν και χάνει ένα παιχνίδι, το οποίο όμως μεταφέρεται την Τρίτη στο επόμενο παιχνίδι και το ντέρμπι με την Tottenham για το EFL Cup!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Κάριους, Κλάιν, Μάτιπ, Λόβρεν, Μίλνερ, Λαλάνα (79′ Βαϊνάλντουμ), Χέντερσον, Τσαν, Μανέ (90′ + 1′ Ορίγκι), Φιρμίνο, Κουτίνιο (88′ Λούκας)

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Νιόμ, Γιάκομπ (45′ Μπραντ), Φίλιπς (51′ Μόρισον), Φλέτσερ, Σαντλί, ΜακΚλιν (65′ Ρόμπσον – Κανού), Ροντόν

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com