Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε στα περί Sakho o Klopp

Απάντησε στα περί Sakho o Klopp

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

O Mamadou Sakho προέβη σε μία ενέργεια χθες που ήρθε να δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση του στη Liverpool και να κάνει πάλι τις κακές γλώσσες να κάνουν λόγο για οριστιή ρήξη στις σχέσεις του με τον Jurgen Klopp ήδη από το καλοκαίρι με την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά στην προετοιμασία που έγινε στις Η.Π.Α.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε μετά το ματς κόντρα στη Hull για το ψέμα που πλανάται γύρω από την κατάσταση του Sakho όπως διέδωσε ο ίδιος μέσω της εφαρμογής Snapchat και ο Klopp είπε τα εξής : ΄΄Η κατάσταση είναι πως ήταν κάτι που έρχεται αντιμέτωπο με μένα και κάποιος μου είπε σήμερα το πρωί πως υπήρχε κάτι που έπρεπε να ξέρω. Στην πραγματικότητα σε μία μέρα που έχουμε αγώνα είμαι σε τελείως λάθος  διάθεση για να ασχοληθώ με τέτοια ζητήματα. Υπήρξε κάτι σε ένα πράγμα που κανείς μας δεν χρησιμοποιεί. ( σ.σ snapchat). Αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για αυτό. Τις περισσότερες φορές στη ζωή είναι χρήσιμο να σκέφτεις πρώτα κάτι και μετά να δώσεις την καλύτερη απάντηση. Δεν ήταν θετικό όμως όλο αυτό. Θα διαχειριστώ την κατάσταση όπως πρέπει αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Θα το σκεφτώ πρώτα πότε θα είναι αυτη η στιγμή αλλά δεν θα είναι τα Χριστούγεννα.΄΄ ήταν τα με νόημα λόγια του Klopp.

Ήδη πολλά κυριακάτικα δημοσίευματα στον αγγλικό τύπο κάνουν λόγο για ένα πρόωρο τέλος στην καριέρα του Sakho στη Liverpool ωστόσο καλύτερα ας μην προδικάσουμε κάτι μέχρι να ξεκαθαρίσει καλύτερα το τοπίο. Είναι βέβαιο όμως πως όλη αυτή η στάση του Sakho δεν άρεσε καθόλου στο Γερμανό τεχνικό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com