Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευχαριστημένος με την πρόκριση ο Klopp

Ευχαριστημένος με την πρόκριση ο Klopp

Η Liverpool χθες νίκησε τη Bordeaux με 2-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Rubin Kazan επί της Sion προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League.

 

Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από έμμεσο χτύπημα που κέρδισε η Bordeaux από λάθος του Mignolet, ο οποίος έκανε παράβαση επειδή κράτησε τη μπάλα πολύ ώρα στα χέρια του, όμως έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη που τους φέρνει αυτή τη στιγμή στην κορυφή του ομίλου τους. Την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψουν στην Ελβετία για να αντιμετωπίσουν τη δεύτερη Sion και θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση του ομίλου.

 

Ο Klopp φαινόταν ικανοποιημένος με την πρόκριση και μάλιστα αστειεύτηκε όταν ένας δημοσιογράφος έκανε ώρα να εκφράσει την ερώτηση του λέγοντας στους υπόλοιπους:

«Περιμένεις τόσο πολύ; Περίμενε περισσότερο από τον Simon Mignolet.».

 

Για το παιχνίδι σχολίασε:

«Υπήρχαν πολλά καλά στοιχεία σε αυτό το παιχνίδι σήμερα όμως υπήρχαν και πράγματα στα οποία δυσκολευτήκαμε. Έγινε πιο δύσκολο. Χάσαμε λίγο από τον έλεγχο μας στο παιχνίδι, δυσκολευτήκαμε να κλείσουμε τα ενδιάμεσα κενά στο κέντρο, ήμασταν λίγο αν ανοιχτοί στα φτερά και κρατούσαμε λίγο περισσότερο βάθος σε κάποιες στιγμές. Θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι με τη μπάλα στα πόδια, μπορούν να το κάνουν αυτό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντάξει, το ξεκίνημα του δευτέρου ήταν εντάξει αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και δυσκολότερο. Αυτό είναι φυσιολογικό με αυτό το σκορ. Ήταν μια δύσκολη μάχη και έτσι είμαστε ικανοποιημένοι γιατί τα εύκολα παιχνίδια μπορούν να τα κερδίσουν όλοι, πρέπει όμως να κερδίζεις και τα δύσκολα ματς και αυτό ήταν δύσκολο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε. Όταν ήρθα εδώ οι άνθρωποι είπαν «Γιατί βάζεις την καλύτερη ομάδα σου στο Kazan;». Είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε, ο σύλλογος είναι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση, οπότε μπορείτε κι εσείς να είστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε.

Η πρώτη θέση στον όμιλο είναι σημαντική, όμως δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα γιατί υπάρχουν μόνο καλές ομάδες στην επόμενη φάση. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη Sion, όμως αυτό το παιχνίδι είναι σε δύο εβδομάδες και έτσι μου φαίνεται ότι υπάρχουν 50 (!) παιχνίδια πριν από αυτό. Από αύριο σκεφτόμαστε τη Swansea.».

 

Τέλος σχολίασε τις αποφάσεις του διαιτητή, τις οποίες αρχικά είχε αναφέρει ως «περίεργες»:

«Είμαι καιρό στο επάγγελμα και δεν έχω δει ποτέ ποινή για χρόνο μετά από 25 λεπτά εναντίον της ομάδας που είχε την περισσότερη κατοχή. Πήραμε το πέναλτι. Όλοι ξέρουμε ότι σε κάθε παιχνίδι που έχουμε δει θα μπορούσαν να υπήρχαν τέτοιες ποινές. Υπήρξε επαφή βέβαια και αυτό σήμαινε ότι μπορέσαμε να ξεκινήσουμε από την αρχή. Πετύχαμε το δεύτερο γκολ, ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ, όλα εντάξει.».

 

Προφανώς ο Klopp ήταν δυσαρεστημένος με το έμμεσο που δόθηκε εναντίον του Mignolet, αν και στο ριπλέι είναι ξεκάθαρο ότι ο τερματοφύλακας των «κόκκινων» κράτησε υπερβολικά τη μπάλα στα χέρια του, αλλά παραξενεύτηκε και από το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του καθώς όπως είπε τέτοιες φάσεις γίνονται σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

 

πηγή www.englishfootball.gr

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com