Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πήγε στην κόλαση και ξανάρθε!

Πήγε στην κόλαση και ξανάρθε!

Καρδιακοί έγιναν στο Anfield! Μια αρκετά νωχελική Liverpool παραλίγο να κάνει χαρακίρι στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κόντρα στην Ludogorets, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Οι Reds υστερούσαν σε δημιουργία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και απείλησαν ουσιαστικά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Βούλγαρους να μένουν σε αρκετά παθητικό ρόλο και να ξεφεύγουν στις αντεπιθέσεις. Το σκορ για την ομάδα του Brendan Rodgers άνοιξε στο 83’ ο Mario Balotelli με το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Liverpool, για να ισοφαρίσει ο Abalo Paulos στο 90’. Ο από μηχανής θεός των Reds ήταν ο αρχηγός της, Steven Gerrard, που με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 93’ έδωσε ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

Α’ Ημίχρονο

Η Liverpool ξεκίνησε επιθετικά το παιχνίδι και προσπάθησε να δημιουργήσει νωρίς την πρώτη της ευκαιρία, αλλά η Ludogorets είχε κλείσει σωστά όλους τους διαδρόμους. Οι Reds είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, με τους Βούλγαρους να έχουν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Brendan Rodgers ήρθε με τον Raheem Sterling, όμως το σουτ του δεν έφτασε ποτέ στον Borjan έπειτα από κόντρα των αμυντικών. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Mario Balotelli λίγο αργότερα και ο Lallana στο 35’ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της Liverpool όταν με κοντινό πλασέ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Η Ludogorets ήταν απειλητική μόνο με αντεπιθέσεις, ωστόσο ο Mignolet μόνο σε μια περίπτωση ανησύχησε. Τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου κύλησαν με την Liverpool να έχει την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να έχει αποτέλεσμα με κάποια ουσιαστική φάση.

Β’ Ημίχρονο

Η Liverpool μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και δημιούργησε τις δύο πρώτες καλές ευκαιρίες με τους Coutinho και Manquillo. Η απάντηση της Ludogorets ήταν άμεση και στο 64’ ο Bezjak έχασε σημαντική ευκαιρία για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο 69’ ήταν η σειρά της Liverpool, με την κοντινή κεφαλιά του Gerrard να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Borjan.

Λίγο αργότερα οι Βούλγαροι είχαν την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με τον Bezjan να σημαδεύει το δοκάρι των Reds. Στο 74’ ο Henderson έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία για την Liverpool και αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή για την Liverpool. H Ludogorets έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Minev και Nascimento, όμως η Liverpool βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Mario Balotelli εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των Βούλγαρων και με ωραίο πλασέ έβαλε μπροστά στον σκορ την ομάδα του στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης. H Ludogorets όμως δεν τα παράτησε και στο 90’ με την «χρυσή» της αλλαγή, Abalo Paulos, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να «παγώσει» το Anfield. Στη συνέχεια όμως η απειρία της Ludogorets φάνηκε με το πέναλτι που έκανε ο Borjan στον Manquillo, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Gerrard στο 93’ κι έτσι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις:

Liverpool: Mignolet, Manquillo, Moreno, Lovren, Sakho, Gerrard, Henderson, Coutinho (Lucas 68’), Lallana (Borini 68’), Sterling, Balotelli.

LudogoretsBorjan, Aleksandrov, Minev, Moti, Paula Junior, Dyakov (Gomez Fonseca 65’), Misidjan (Abalo Paulos 73’), Andrianantenaira, Nascimento da Costa, Aleksandrov, Bezjak (Younes 86’).

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Αντώνης Ψαριανός

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com