Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool ελπίζει πως θα ανανεώσει ο Salah»

«Η Liverpool ελπίζει πως θα ανανεώσει ο Salah»

Κάθε εβδομάδα που περνάει, ο Mohamed Salah αποδεικνύει όλο και περισσότερο γιατί είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου αυτή τη στιγμή και γιατί αξίζει ένα νέο συμβόλαιο, με αυξημένες χρηματικές απολαβές, το οποίο θα τον κρατήσει παράλληλα στο Anfield για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα όμως με τον David Maddock, η ανανέωση του συμβολαίου του Αιγύπτιου παραμένει περίπλοκη και οι Reds εξακολουθούν να μην βρίσκονται κοντά σε αυτή, παρά τις αρχικές συζητήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Είναι δεδομένο πως ο διεθνής άσος ζητάει ένα νέο συμβόλαιο με απολαβές που ξεπερνούν τις £300.000 την εβδομάδα, καθώς αντιλαμβάνεται και ο ίδιος πως κάνει την διαφορά για την Liverpool στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και στο Uefa Champions League, έχοντας ήδη σκοράρει 9 γκολ τη φετινή σεζόν.

Ένα από τα εμπόδια που έχουν προκύψει, έχει να κάνει με την ηλικία του επιθετικού, ο οποίος θα έχει κλείσει τα 31 του χρόνια, όταν λήξει το τρέχον του συμβόλαιο, δηλαδή το 2023, γεγονός που κάνει την FSG να μην είναι σίγουρη αν πρέπει του προσφέρει ένα νέο πενταετές συμβόλαιο.

Ο ίδιος ο Salah είναι θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του και οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και κατά τους πρώτους μήνες του 2022, αν δεν έχει επέλθει συμφωνία ως τότε.

Ο Maddock πάντως προσθέτει πως η ομάδα ελπίζει πως η χρυσή τομή τελικά θα βρεθεί και ο πρώτος σκόρερ της φετινής Premier League θα παραμείνει στο Anfield για τα επόμενα χρόνια με ένα συμβόλαιο, το οποίο θα τον επιβραβεύει για τα μελλοντικά του επιτεύγματα και τα τρόπαια που θα πανηγυρίσει με την Κόκκινη φανέλα.

Ο Mo Salah θέλει να παραμείνει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com