Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ισοφάρισε το ρεκόρ σκοραρίσματος του ο Salah

Ισοφάρισε το ρεκόρ σκοραρίσματος του ο Salah

Δεν σταματάει να σκοράρει φέτος ο Mo Salah, ο οποίος βρήκε δίχτυα και κόντρα στην Manchester City, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο τέρμα στο 76ο λεπτό της συνάντησης, το οποίο ήταν το ένατο φετινό του τέρμα σε όλες τις διοργανώσεις με την Κόκκινη φανέλα.

Με το προχθεσινό του γκολ, ο Φαραώ ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ σκοραρίσματος, αφού βρήκε δίχτυα για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι, κάτι που είχε πετύχει και κατά την σεζόν 2017-18, από τον Μάρτιο ως τον Απρίλιο.

Ο Mo έχει σκοράρει κατά σειρά κόντρα στις Chelsea, Leeds, AC Milan, Crystal Palace, Brentford, Porto και Manchester City, θέλοντας να βρει δίχτυα και για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι, στις 16 του μηνός όταν οι Reds θα αντιμετωπίσουν την Watford στο Vicarage Road για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αν βρει δίχτυα και κόντρα στους Hornets, ο Mo θα θέσει ένα νέο προσωπικό ρεκόρ, καθώς πλέον θα έχει πετύχει γκολ σε 8 συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για το αν ο Salah είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου τη δεδομένη στιγμή, με τον διεθνή άσο να το αποδεικνύει συνεχώς, κάνοντας παράλληλα τη διαφορά για την ομάδα του Jürgen Klopp, η οποία είναι η μοναδική αήττητη στα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Mo Salah πανηγυρίζει κόντρα στη Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com