Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί η Liverpool δεν προπονήθηκε στην Πορτογαλία

Γιατί η Liverpool δεν προπονήθηκε στην Πορτογαλία

Ο Jürgen Klopp εξήγησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του, γιατί η Liverpool επέλεξε να πετάξει το απόγευμα της Δευτέρας για την Πορτογαλία και να μην προπονηθεί στη χώρα της Ιβηρικής ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Ο Γερμανός αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα είπε:

“ Εννοείται πως δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεση μας. Χθες (σ.σ. Κυριακή) ήταν ημέρα ανάρρωσης, σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα ανάρρωσης και αύριο δεν μπορούμε να προπονηθούμε εκεί (Πορτογαλία), γιατί οι άνθρωποι στο Porto παραμένουν Πορτογάλοι. ”

“ Ακόμη και όταν προπονούμαστε στο γήπεδο της Boavista ή οπουδήποτε αλλού, οι πληροφορίες διαρρέουν, οπότε δεν μπορούμε να δουλέψουμε αύριο πάνω στο σύστημα μας ή πάνω σε κάτι παρόμοιο. Πρέπει να τα κάνουμε όλα σήμερα (σ.σ Δευτέρα), λίγο πιο χαλαρά και να βεβαιωθούμε πως θα είμαστε έτοιμοι για αύριο. ” Είπε ο προπονητής των Reds.

Οι Reds με τον Jürgen Klopp στο τιμόνι έχουν αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές την Porto, το 2018 και το 2019 για την φάση των knockout του Uefa Champions League και πανηγύρισαν ισάριθμες προκρίσεις με σκορ 5-0 και 6-1 αντίστοιχα.

Στις προηγούμενες δύο φορές η Liverpool προπονήθηκε επί Πορτογαλικού εδάφους, όμως φέτος επέλεξε να ολοκληρώσει την προετοιμασία της στην Αγγλία και να προσγειωθεί το βράδυ της Δευτέρας στην Πορτογαλία.

Joe Gomez και Virgil van Dijk στην προπόνηση της Δευτέρας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com