Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conceicao: «Μπορούμε να κερδίσουμε»

Conceicao: «Μπορούμε να κερδίσουμε»

Ο προπονητής της Porto, Sergio Conceicao μιλώντας για την αναμέτρηση με την Liverpool εξέφρασε την πίστη του για νικηφόρο αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του και αποθέωσε τους Reds.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην συνέντευξη τύπου είχε να πει τα εξής:

“ Πρέπει να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί είναι και η ομάδα της Liverpool. Είναι στο χέρι μας να μετριάσουμε την δύναμη του αντιπάλου και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες που έχει. ”

“ Πιστεύω επίσης πως το παιχνίδι θα βασιστεί κατά έναν μεγάλο βαθμό στη δική μας δουλειά. Θεωρώ πως είναι πιθανό (να κερδίσουμε) και θεωρώ επίσης πως έχουμε τα φόντα, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. ”

“ Η ταυτότητα της Liverpool δεν έχει αλλάξει, όπως και η δική μας. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν αντίπαλο, ο οποίος κατά τη γνώμη μου σε μερικούς τομείς του παιχνιδιού, είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου. ”

“ Έχουμε προετοιμαστεί για τον αγώνα, ώστε να τον κερδίσουμε. Πάντα αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα της Liverpool και αυτό περιμένουμε να κάνουμε και αύριο. ” Είπε ο Conceicao.

Αν θα αγωνιστεί ο Pepe:

“ Η συγκεκριμένη δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση. Δεν προπονήθηκε σήμερα (σ.σ Δευτέρα), οπότε θα δούμε αύριο. Δεν θα πάρουμε κάποια απόφαση μέχρι την τελευταία στιγμή. ”

Να κερδίσουν στην Πορτογαλία θέλουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com