Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Keita δεν θα ανανεώσει αν δεν έχει σύντομα θέση βασικού»

«Ο Keita δεν θα ανανεώσει αν δεν έχει σύντομα θέση βασικού»

Η Liverpool επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Naby Keita, όμως αντιμετωπίζει εμπόδια, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο αν εξακολουθήσει να μην έχει θέση βασικού, σύμφωνα με τον Christian Falk της Bild.

Ο μέσος από τη Γουινέα εντάχθηκε στους Reds το 2018 από την RB Leipzig και έχει άλλα δύο χρόνια να απομένουν στο τρέχον του συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Ο διεθνής άσος διανύει τον τέταρτο χρόνο του στην ομάδα και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού και να καθιερωθεί στην ομάδα, αντιμετωπίζοντας μάλιστα και πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Έχει πάντως πραγματοποιήσει ένα ικανοποιητικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, έχοντας πάρει φανέλα βασικού σε τέσσερις αγώνες και σκοράρει ένα γκολ, στην Σαββατιάτικη νίκη με 3-0 επί της Crystal Palace.

Σύμφωνα με τον Γερμανό ρεπόρτερ της Bild, οι Reds έχουν ήδη ξεκινήσει τις σχετικές επαφές με την πλευρά του για ανανέωση συμβολαίου, ωστόσο ο ίδιος δεν θα πει το «ναι» στην πρόταση ανανέωσης, αν δεν πάρει σύντομα φανέλα βασικού από τον Jürgen Klopp.

Μένει βέβαια να δούμε αν ευσταθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το οποίο βέβαια προέρχεται από μια πηγή που είχε αποδειχθεί σωστή όσο αφορά τις μεταγραφές των Thiago και Konate.

Ο Naby Keita βρήκε δίχτυα κόντρα στην Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com