Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παρουσίασε σήμερα τη νέα τρίτη φανέλα της η Liverpool!

Παρουσίασε σήμερα τη νέα τρίτη φανέλα της η Liverpool!

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης παρουσίασε στα social media η Liverpool την νέα τρίτη φανέλα για την νέα σεζόν 2021/22, αφιερωμένη στη χρυσή εποχή των 70s.

H κίτρινη φανέλα έχει ως στόχο την συνέχεια της σχέσης του συλλόγου με ένα χρώμα που συνδέθηκε μαζί του από τα μέσα της δεκαετίας του 1950 και αποδείχθηκε τόσα δημοφιλές που μέχρι τα τέλη αυτής του 1970, είχε γίνει μέρος των εναλλακτικών χρωμάτων των Reds.

Η κόκκινη καρό λεπτομέρεια στο κολάρο και στο μανίκι είναι εμπνευσμένη από την ενέργεια του Kop και τις καρό σημαίες που έκαναν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά στο τελικό του κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1977 με την Borussia Monchengladbach, σημαδεύοντας μια για πάντα τις κόκκινες Ευρωπαϊκές νύχτες στο Anfield. Επίσης, οι διακριτικές κάθετες γραμμές τονίζουν την σύνδεση μεταξύ του κόσμου και της ομάδας.

Στο πίσω μέρος του λαιμού βρίσκεται όπως πάντα το έμβλημα με τον αριθμό 96 και τις φλόγες από δίπλα του, εις μνήμην των 96 ψυχών που άδικα έχασαν την ζωή τους στις 15 Απριλίου του 1989 στο Hillsborough του Sheffield. Από την επόμενη σεζόν ο αριθμός θα αλλάξει με τον αριθμό 97, έπειτα από τον θάνατο του Andrew Divine, τον 97ο άνθρωπο που σκοτώθηκε στη τραγωδία.

Όσοι φίλαθλοι αγοράσουν οποιαδήποτε τρίτη φανέλα πριν τις 26 Σεπτεμβρίου θα πάρουν ένα κουπόνι 10 λιρών για τις αγορές τους από τα επίσημα καταστήματα της Liverpool ή online, στο διάστημα από τη 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ έκπτωση 10 λιρών έχουν και όλοι οι κάτοχοι κάρτας μέλους του συλλόγου.

Μπορείτε και εσείς να προπαραγγείλετε την νέα φανέλα της Liverpool πατώντας εδώ.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com