Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια»

Fabinho: «Είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια»

Ο Fabinho σε συνέντευξη που παραχώρησε στο site της Liverpool αναφέρθηκε στο ξεκίνημα των Reds στη φετινή Premier League, ενώ τόνισε πως άπαντες είναι έτοιμοι για την δύσκολη συνέχεια σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο μέσος για τους αγώνες που ακολουθούν είχε να πει:

“ Θα είναι αρκετά έντονοι και δύσκολοι. Είμαστε όμως έτοιμοι για την συνέχεια. ”

“ Δεν πήγα στην εθνική ομάδα, οπότε έχω να αγωνιστώ περίπου δύο εβδομάδας. Θέλω να αγωνιστώ ξανά. Θέλω να παίξω στην Premier League και στο Champions League. ”

“ Είμαι ενθουσιασμένος, θα παίζουμε κάθε τρεις μέρες, οπότε θα αγωνιστούν όλοι. Ο προπονητής χρειάζεται κάθε παίκτη. Η νοοτροπία της ομάδας είναι πολύ καλή, όλοι είναι έτοιμοι, όλοι είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε ενθουσιασμένοι. ”

Για το ξεκίνημα στην Premier League;

“ Ήταν ένα καλό ξεκίνημα. Στα πρώτα δύο παιχνίδια κάναμε δύο νίκες και αυτό ήταν σημαντικό. Κερδίσαμε το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι και μετά κάναμε μια νίκη στην έδρα μας. ” Είπε ο Fabinho.

“ Το τρίτο παιχνίδι που δώσαμε ήταν κόντρα στην Chelsea, μια από τις δυνατότερες ομάδες του πρωταθλήματος, η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ήταν δύσκολο, όμως θεωρώ πως παίξαμε καλά και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν κερδίσαμε, όμως υπάρχουν πολλά θετικά από αυτό το παιχνίδι. ”

“ Θα είναι μια δύσκολη σεζόν, πολλές ομάδες είναι δυνατές. Θα έχουμε συχνά δύσκολα παιχνίδια, αλλά νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι. ”

Να επιστρέψουν στις νίκες θέλουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com