Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Είναι μέτριες οι εμφανίσεις μου με την εθνική»

Trent: «Είναι μέτριες οι εμφανίσεις μου με την εθνική»

Ο Trent Alexander-Arnold παραδέχθηκε σε συνέντευξη του στον Guardian πως μέχρι στιγμής, οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί με το εθνόσημο δεν είναι εφάμιλλες εκείνων του με την Κόκκινη φανέλα.

Για τις εμφανίσεις του με τα Τρία Λιοντάρια είχε να πει:

“ Από τότε που μπήκα στην ομάδα, δεν είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Δεν έχω κάνει τις εμφανίσεις που κάνω συνήθως για το σύλλογό μου. Περιμένω περισσότερα από τον εαυτό μου όταν παίζω για την Αγγλία. ”

“ Θέλω να βρω το καθημερινό μου επίπεδο. Απλώς δεν μπόρεσα μέχρι στιγμής να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Είχα ένα πολύ καλό παιχνίδι λίγα χρόνια πίσω στα play-off της τρίτης θέσης του Nations League εναντίον της Ελβετίας, αλλά δεν μπόρεσα να διατηρηθώ σε αυτό το επίπεδο.”

“ Οι εμφανίσεις μου με την Αγγλία είναι μέτριες για τα δικά μου επίπεδα. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να πάρω μια ευκαιρία και να μπορέσω να την εκμεταλλευτώ. ”

Για τον τρόπο παιχνιδιού του και αν μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο: 

“ Είμαι δεξιός back. Παίζω εδώ σε ολόκληρη την καριέρα μου. Στα μεγάλα παιχνίδια της Premier League δεν χρησιμοποιήθηκα στη μεσαία γραμμή, οπότε είναι δύσκολο να πω αν θα είμαι σε θέση να το διαχειριστώ. ”

“ Προσπαθώ να ανεβαίνω, να επηρεάζω το παιχνίδι και να δημιουργώ ευκαιρίες. Είτε βρίσκομαι στα άκρα, είτε έχω την μπάλα δεν έχει σημασία: θέλω να κάνω κακό στην αντίπαλη ομάδα και να τις δημιουργήσω προβλήματα. ” Είπε ο Trent.

“ Μόνο οι απόψεις δύο ανθρώπων μπορούν να αλλάξουν τη θέση μου και είναι οι προπονητές, για τους οποίους παίζω. Είναι οι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων, μόνο οι απόψεις τους μετράνε. ”

Για τους στόχους του:

“ Ποτέ δεν έβαλα πραγματικά περιορισμούς στον εαυτό μου, πάντα προσπαθούσα να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Θέλω να κερδίσω τρόπαια με την Αγγλία. Θέλω να οδηγήσω την ομάδα. Πιστεύω ότι είναι κάτι που μπορώ να κάνω. Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα είναι εφικτά. ”

Δεν σταματά να βελτιώνεται ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com