Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Ο κόσμος μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μας»

Mane: «Ο κόσμος μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μας»

Στην επιστροφή του κόσμου στο Anfield στάθηκε ο Sadio Mane στις τελευταίες δηλώσεις που παραχώρησε για το επίσημο match programme της ομάδας.

Οι Red Fans έχουν επιστρέψει στο Anfield και γέμισαν το θρυλικό γήπεδο της ομάδας στα πρώτα δύο εντός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν, κόντρα σε Burnley και Chelsea.

Ο επιθετικός των Reds συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Όπως γνωρίζετε, αυτό είναι το παιδικό μου όνειρο: να αγωνίζομαι κόντρα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου και όλοι γνωρίζουν πως η Premier League είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, οπότε λατρεύω κάθε δευτερόλεπτο που παίζω σε αυτό και μου δίνει χαρά. ”

“ Ως ποδοσφαιριστής, θέλεις πάντα να αγωνίζεσαι κόντρα στους καλύτερους αντιπάλους, καθώς και να κερδίζεις τρόπαια. Οπότε για εμένα είναι φανταστικό να παίζω εδώ και να εξελίσσομαι με αυτόν τον μεγάλο θρυλικό σύλλογο και τους καταπληκτικούς οπαδούς μας.”

“ Το ότι έχουμε ξανά τους καταπληκτικούς μας οπαδούς πίσω στο γήπεδο αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εμάς, γιατί όπως έχω ξαναπεί, η Liverpool έχει τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. ” Είπε ο Sadio Mane.

“ Ήταν φανταστικό που αγωνίστηκα ξανά στο γεμάτο Anfield. Το να τους έχουμε πίσω αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο για εμάς και μπορούν να παίξουν έναν πολύ καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μας. ”

Ξανά γεμάτο το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com