Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Robertson για την επιστροφή του C.Ronaldo στην Premier League

Ο Robertson για την επιστροφή του C.Ronaldo στην Premier League

Για την επιστροφή του Cristiano Ronaldo στην Premier League και συγκεκριμένα στην Manchester United μίλησε ο Andrew Robertson στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε με την εθνική ομάδα της Σκωτίας ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Δανία.

Ο Πορτογάλος επέστρεψε στο Νησί έπειτα από 12 χρόνια, για να φορέσει ξανά την φανέλα της Manchester United.

Ο Robbo συγκεκριμένα είχε να πει:

“ Υπάρχουν πολλοί φανταστικοί παίκτες στο πρωτάθλημα και με τον Ronaldo προστέθηκε άλλος ένας. Θα αφήσουμε όμως τους οπαδούς της Manchester United να ανησυχούν για αυτό. Νομίζω πως είναι η σειρά τους να είναι ενθουσιασμένοι. ”

Αν τον ανησυχεί η επιστροφή του στους Red Devils:

“ Δεν ανησυχώ για αυτό μέχρι να τους αντιμετωπίσουμε. Τον έχω αντιμετωπίσει ξανά και είναι ένας φανταστικός παίκτης. Είναι ένας παίκτης που απαιτεί όλη σου την προσοχή, όμως η Manchester United διαθέτει και άλλους παγκόσμιου κλάσεως παίκτες σε όλο το γήπεδο και σε αυτούς ήρθε να προστεθεί άλλος ένας. ”

Αν η Manchester United έγινε πιο δύσκολος αντίπαλος:

“ Όλοι είναι δύσκολοι, όμως αυτό θα με ανησυχήσει όταν τους αντιμετωπίσουμε. Τώρα είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στη Σκωτία και στα επόμενα παιχνίδια της Liverpool. Είναι όμως καλό που έχουμε κορυφαίους παίκτες στην Premier League. ”

Ο Andy Robertson στην Σαββατιάτικη ισοπαλία με την Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com