Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον όμιλο των Reds στο Champions League

Ο Klopp για τον όμιλο των Reds στο Champions League

Ο Jürgen Klopp μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για την κλήρωση των Reds στον δεύτερο όμιλο του Uefa Champions League μαζί με τις Atletico Madrid, Porto και AC Milan.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε πως αντέδρασε μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης:

“ Για να είμαι ειλικρινής γέλασα πολύ δυνατά, γιατί πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο. Είναι το Champions League, έτσι πρέπει να είναι. Αντιμετωπίζεις τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μερικές από αυτές είναι στον όμιλο μας. ”

“ Έχουμε ήδη αντιμετωπίσει την Porto, οπότε θα μας περιμένει. Έχουμε φυσικά έναν ανοιχτό λογαριασμό με την Atletico, καθώς και έναν ιστορικό με την Milan. ”

“ Οι οπαδοί μας θα πρέπει να ανυπομονούν. Εμείς το κάνουμε. Γνωρίζω ότι ο κόσμος κάθεται και σπίτι του και λέει: «Αυτό θα ήταν καλό, η χειρότερη του πρώτου γκρουπ και η χειρότερη του τέταρτου γκρουπ. ”

“ Δεν πήραμε κάτι τέτοιο, όμως παραμένουμε αρκετά φιλόδοξοι και θα θέλαμε να δείξουμε την δουλειά που κάναμε από πέρυσι με την πρόκριση μας στο Champions League, να αποδείξουμε πως άξιζε. Έτσι θα δώσουμε τα παιχνίδια μας. ” Είπε ο Klopp.

Τι θα χρειαστεί η ομάδα από εδώ και στο εξής:

“ Όποιος και αν παίζει, έχουμε μια καλή ομάδα. Έτσι έχουν τα πράγματα. ”

“ Δεν είναι όμως πως θα παίξουμε στο Champions League και μετά θα κοιτάξουμε ποιοι μπορούν να αγωνιστούν στην Premier League. Πάντα προσπαθούμε να έχουμε την καλύτερη μας ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα χρειαζόμαστε το ρόστερ μας για όλη τη σεζόν. ”

“ Μόλις σκέφτηκα όμως αυτά τα παιχνίδια, αυτό που μου πέρασε πρώτο από το μυαλό δεν ήταν το rotation ή κάτι παρόμοιο, ήταν να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πάμε για αυτό (το τρόπαιο).”

Με γνώριμους αντιπάλους οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com