Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 25/8/2007 Πρώτο & μοναδικό κόκκινο γκολ για Sissoko (vid)

Σαν σήμερα: 25/8/2007 Πρώτο & μοναδικό κόκκινο γκολ για Sissoko (vid)

Το πρώτο και μοναδικό, όπως αποδείχθηκε, γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Momo Sissoko σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Sunderland στο Stadium of Light.

Στο πάντα «αφιλόξενο» Stadium of Light οι Κόκκινοι εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου, επέβαλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν στο 37′ με γκολ του Momo Sissoko από ασίστ του Andriy Voronin. Το γκολ αυτό για τον συμπαθέστατο Momo, ήταν το πρώτο του με την Κόκκινη φανέλα και το μοναδικό όπως αποδείχθηκε στο πέρασμα του από τους Reds.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τους Reds μεν να προηγούνται αλλά να μετρούν μια σημαντική απώλεια λόγω τραυματισμού, αφού μόλις στο 16′ ο Sami Hyypiä αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με σπασμένη μύτη και στη θέση του είχε περάσει ο Daniel Agger.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι απώλειες για τους Κόκκινους συνεχίσθηκαν με τον Jamie Carragher να δίνει την θέση του στον John Arne Riise στο 76′, λόγω κατάγματος στα πλευρά, για να «κλειδώσουν» τη νίκη οι Reds στο 87′ με τον Andriy Voronin από ασίστ του Fernando Torres.

Το παιχνίδι στο Stadium of Light παρακολούθησαν 45.645 θεατές και διαιτητής ήταν ο Mark Halsey.

Στο 1′:07″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει άμεσα το link, δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 25/8/2007 Πρώτο & μοναδικό κόκκινο γκολ για Sissoko
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com