Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν πηγαίνουν στις κόκκινες χώρες οι διεθνείς παίκτες της PL

Δεν πηγαίνουν στις κόκκινες χώρες οι διεθνείς παίκτες της PL

Οι ομάδες της Premier League αποφάσισαν ομόφωνα, μέσω ψηφοφορίας να μην επιτρέψουν στους διεθνείς ποδοσφαιριστές τους να αγωνιστούν στις κόκκινες χώρες στους αγώνες του Σεπτεμβρίου.

Όπως ξεκαθάρισε η Premier League με επίσημη ανακοίνωση της, αυτή η απόφαση πάρθηκε, για να μην χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα δέκα ημέρων οι ποδοσφαιριστές, μετά την επιστροφή τους στο Νησί.

Σε περίπτωση που οι διεθνείς άσοι της Premier League αγωνίζονταν με τις εθνικές τους ομάδες σε κόκκινες χώρες και στη συνέχεια έμπαιναν σε καραντίνα για δέκα ημέρες, θα έχαναν δύο αγώνες πρωταθλήματος, έναν Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς και τον τρίτο γύρο του Carabao Cup.

Ανάμεσα στις χώρες που βρίσκονται στην κόκκινη λίστα της Αγγλίας λόγω του COVID-19, είναι η Αίγυπτος, η Βραζιλία και η Αργεντινή, κάτι που σημαίνει πως η συγκεκριμένη απόφαση επηρεάζει μεταξύ άλλων τους Mohamed Salah, Bobby Firmino, Alisson Becker και Fabinho.

Η Liverpool είχε ήδη ενημερώσει την εθνική ομάδα της Αιγύπτου πως ο Mohamed Salah δεν θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια που θα δώσουν οι Φαραώ το επόμενο μήνα και το ίδιο θα ισχύσει και για τους τρεις Βραζιλιάνους των Reds, μετά την σχετική απόφαση που πήραν οι ομάδες της Premier League.

Δεν πηγαίνουν στις κόκκινες χώρες οι παίκτες της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com