Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι θα πράξει η Liverpool την τελευταία μεταγραφική εβδομάδα;

Τι θα πράξει η Liverpool την τελευταία μεταγραφική εβδομάδα;

Με μια εβδομάδα να απομένει για την ολοκλήρωση της θερινής μεταγραφικής περιόδου, οι ομάδες της Premier League έχουν πλέον περιθώριο επτά ημερών για να προβούν στις τελευταίες κινήσεις τους.

Η Liverpool επικεντρώθηκε κυρίως στις πωλήσεις παικτών και στην επέκταση υφιστάμενων συμβολαίων, με τους Xherdan Shaqiri, Marko Grujic και Harry Wilson να αποχωρούν και τους Fabinho, Alisson, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk και Andy Robertson να έχουν επεκτείνει την χρονική διάρκεια των συμβολαίων τους.
Ο Jurgen Klopp και ο Michael Edwards θα προτιμούσαν να ολοκληρώσουν τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας, νωρίς το καλοκαίρι, όμως αυτό δεν κατέστει δυνατό.
Συνεπώς, την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου θα μπορούσαν ακόμη να γίνουν πολλά στο Kirkby.
Η Liverpool έχει εισπράξει σημαντικά ποσά από την πώληση των Wilson (12 εκατ. Λίρες), Grujic (10,5 εκατ. Λίρες), Shaqiri (9,5 εκατ. Λίρες) και Taiwo Awoniyi (6,5 εκατ. Λίρες).
Υπάρχει η δυνατότητα παραχώρησης κι άλλων παικτών, ιδιαίτερα εκείνων οι οποίοι βρίσκονται στο περιθώριο, λόγω του μεγάλου συναγωνισμού για μια θέση στην βασική εντεκάδα.
Ο Divock Origi βρισκόταν στον πάγκο στο παιχνίδι με την Norwich, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να βρίσκεται στην 18αδα στο παιχνίδι εναντίον της Burnley, η οποία περιλάμβανε 2 αναπληρωματικούς τερματοφύλακες και μάλιστα με απόντα τον Alex Oxlade-Chamberlain, λόγω της γέννησης του παιδιού του.
Ο Βέλγος προσελκύει το ενδιαφέρον των Crystal Palace, Wolves και West Ham, ενώ ομάδες στη Γερμανία παρουσιάζονται επίσης ως μνηστήρες του.
Με την ένταξη του Ibrahima Konate και τους Virgil van Dijk, Joel Matip και Joe Gomez να βρίσκονται σε φόρμα, ο Nat Phillips δεν έχει ακόμη συμμετοχή στη φετινή σεζόν, με τις Southampton, Brighton, Burnley και Newcastle να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.
Οι εκπρόσωποί του Loris Karius αναζητούν νέο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του και είναι πολύ πιθανό να φύγει είτε ως δανεικός είτε οριστικά, πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
Το μέλλον των Rhys Williams και Neco Williams, οι οποίοι αποδείχτηκαν αξιόπιστες εφεδρικές λύσεις, καθόλη την διάρκεια της περασμένης σεζόν, βρίσκεται στον αέρα.
Για τον κεντρικό αμυντικό, η πτώση στην έκτη θέση της αμυντικής ιεραρχίας, στην καλύτερη περίπτωση, υποδηλώνει ότι ενδεχόμενη αποχώρηση του, ως δανεικός, θα ήταν επωφελής για τον ίδιο, αν και πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαθέσιμες επιλογές.
Όσον αφορά τον δεξιό μπακ, έχουν συνδεθεί μαζί του, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι Southampton, Leeds, Aston Villa, Burnley, Norwich, Cardiff και Swansea, με την Liverpool να τον κοστολογεί στα 10 εκατομμύρια λίρες.
Οι Southampton, Villa και Norwich φέρονται να έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους, ενώ εικάζεται ότι ο Neco θα παραμείνει στην ομάδα ως εφεδρεία του Alexander-Arnold. Ωστόσο, μια ανατροπή των δεδομένων, έστω και την υστάτη, δεν μπορεί να αποκλειστεί σε αυτό το στάδιο, με τον νεαρό Conor Bradley να θεωρείται έτοιμος να καλύψει τη θέση.
Η Liverpool αναμένεται, επίσης, να προβεί σε πωλήσεις παικτών από τις ακαδημίες της, με τα ονόματα των Morgan Boyes, Tony Gallacher, Elijah Dixon-Bonner και Luis Longstaff να φιγουράρουν στις θέσεις των υποψηφίων προς αποχώρηση και την περίπτωση του 24χρονου Sheyi Ojo να ξεχωρίζει, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο δύο χρόνων.
Για μεγάλο μέρος της θερινής μεταγραφικής περιόδου, θεωρείτο αναμενόμενο η Liverpool να προβεί σε δύο επιπλέον βασικές προσθήκες, μία στη μεσαία γραμμή και μία στην επίθεση.
Harvey Elliott και Curtis Jones φαίνεται ότι μπορούν να καλύψουν το κενό από την φυγή του Gini Wijnaldum, με τον 18χρονο να έχει εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρώτη του συμμετοχή, ως βασικός, στην Premier League ενάντια στην Burnley.
Όσον αφορά την επίθεση, υπάρχει σίγουρα περιθώριο για μία κίνηση, ειδικά εάν τελικά αποχωρήσει ο Origi.
Οι Harvey Barnes, Pedro Neto, Jonathan David και Ismaila Sarr έχουν συνδεθεί με τους Reds, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι εάν αποκτηθεί τελικά κάποιος παίκτης, θα αφορά περίπτωση παίκτη –έκπληξη, παρόμοια με αυτήν του Diogo Jota, το περασμένο καλοκαίρι.

Θα υπάρξει άλλη αποχώρηση από το ρόστερ των Reds;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com