Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Shaqiri ήταν εκεί όταν τον χρειαζόμασταν περισσότερο»

«O Shaqiri ήταν εκεί όταν τον χρειαζόμασταν περισσότερο»

Με λόγια ευγνωμοσύνης και ευχόμενοί του τα καλύτερα αποχαιρέτησαν τον Xherdan Shaqiri οι οπαδοί της Liverpool, μετά τη μεταγραφή του στη Lyon.

Ο πρώην πλέον παίκτης της ομάδας μας είναι και επισήμως κάτοικος Lyon, και μετά την οριστικοποίηση της μετακίνησής του στη μεγάλη γαλλική πόλη αρκετοί οπαδοί των Reds εξέφρασαν μία μελαγχολία αφενός για την αποχώρηση ενός τόσο ταλαντούχου και δημιουργικού παίκτη, αφετέρου για τη μη αξιοποίησή του στο 100%.

Ορισμένα χαρακτηριστικά σχόλια οπαδών στο Twitter ήταν τα εξής:

  • «Είναι πολύ στενάχωρο να τον βλέπω να φεύγει από την LFC. Έχει την ικανότητα να εξαπολύει μεγαλειώδεις ‘κεραυνούς’, και θα μού άρεσε πολύ να τον δω να παίρνει περισσότερο χρόνο παιχνιδιού, όμως οι τραυματισμοί φαίνεται ότι τον απέτρεψαν από το να διατηρήσει ένα σερί εμφανίσεων στην ομάδα. Καλή τύχη Shaq!»
  • «Δε θα ξεχάσουμε ποτέ πόσο καλός ήταν ο Shaqiri στον δεύτερο γύρο εναντίον της Barcelona. Όταν η LFC τον χρειάστηκε περισσότερο, βγήκε μπροστά και έκανε διαφορά. Εύχομαι στον Shaq τα καλύτερα στη Lyon.»
  • «Καλή τύχη Shaq. Μας χάρισες ορισμένες λαμπρές στιγμές πού θα μείνουν για καιρό στη ‘λαογραφία’ του Anfield.»
  • «Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις!»
  • «Τόσο υποτιμημένος παίκτης από πολλούς. Καλή τύχη Shaq.»
  • «Ο Big Shaq έφυγε. Θα τον θυμόμαστε πάντα κυρίως για τα δύο του γκολ πού ‘βούλιαξαν’ τη United. Καλή του τύχη στη Lyon.»
O Xherdan Shaqiri είναι παίκτης της Lyon.
O Xherdan Shaqiri είναι παίκτης της Lyon.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com