Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η νέα απάντηση του Klopp για τις μεταγραφές

Η νέα απάντηση του Klopp για τις μεταγραφές

Ξανά για τον θέμα των μεταγραφών ρωτήθηκε ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις, διότι οι Reds μέχρι και σήμερα έχουν πραγματοποιήσει μόνο μια καλοκαιρινή μεταγραφή, εκείνη του Ibrahima Konate από την RB Leipzig.

“ Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και έχουμε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις από την πλειοψηφία. Έχουμε λειτουργήσει έξυπνα τόσο αυτή τη σεζόν, όσο και κατά την προηγούμενη. Έχουμε ένα κορυφαίο περιβάλλον και ένα γήπεδο με μια ατμόσφαιρα που ζηλεύουν οι περισσότεροι. ” Είπε ο Jürgen Klopp.

“ Έχουμε πολλούς λόγους για να είμαστε αισιόδοξοι. Να είμαστε χαρούμενος. Αυτό εγγυάται την επιτυχία; Φυσικά και όχι! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα η Premier League – η πιο ανταγωνιστική στον κόσμο.

“ Δεν δίνω υποσχέσεις για το τι θα πετύχουμε, πού θα τερματίσουμε ή τι θα κερδίσουμε. Μπορώ όμως να δεσμευτώ πλήρως ότι θα πάμε με ό, τι έχουμε και ότι θα πάμε για τα πάντα. ”

“ Έχουμε τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και την ατμόσφαιρα του συλλόγου για να τα κάνουμε όλα. Έχουμε τη δύναμη και την πίστη να κάνουμε αυτή τη σεζόν πολύ ξεχωριστή. ”

Οι πωλήσεις πάντως συνεχίζονται από την Liverpool, με τον Xherdan Shaqiri να είναι έτοιμος να υπογράψει στην Lyon για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ibrahima Konate είναι η μοναδική φετινή μεταγραφή της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com