Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Έχουμε ανάγκη τους οπαδούς και χαιρόμαστε πού επέστρεψαν»

van Dijk: «Έχουμε ανάγκη τους οπαδούς και χαιρόμαστε πού επέστρεψαν»

Για τα χαρμόσυνα νέα της πλήρους επανόδου του κοινού στο Anfield, αλλά και για τη νίκη επί της Burnley, μίλησε ο Virgil van Dijk μετά το παιχνίδι.

Ο «κολοσσός» της άμυνας της Liverpool, μετά και το δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο πού έβγαλε, απέδειξε ότι έχει πια αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του στο Goodison Park.

Μιλώντας στο site των Reds, αρχικά αναφέρθηκε στην επιστροφή του κόσμου:

«Ακόμα και σε ένα παιχνίδι πού ξεκινά νωρίς (σ.σ. το παιχνίδι με τη Burnley ξεκίνησε στις 12.30 ώρα Αγγλίας), το να βλέπεις ξανά όλους τους οπαδούς είναι συναρπαστικό! Το απολαμβάνουμε όλοι.»

» Είναι κάτι το οποίο μακάρι να γίνει ξανά κανονικό, γιατί χρειαζόμαστε τους οπαδούς – χρειαζόμαστε την ατμόσφαιρα των οπαδών στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο ανήκει στους οπαδούς. Είμαι χαρούμενος πού επέστρεψαν.»

Για τη νίκη επί της Burnley και το 2/2 της ομάδας, o Oλλανδός είπε:

«Είναι καλό πού ξεκινήσαμε με δύο νίκες και χωρίς να δεχτούμε γκολ. Είναι κάτι πάνω στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε.»

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι πάντα όταν παίζεις εναντίον αυτών των τύπων. Παίζουν με συγκεκριμένο τρόπο, μας το κάνουν πολύ δύσκολο, και αυτό έκαναν και σήμερα (σ.σ. προχθές). Πολλές σωματικές μονομαχίες, μία εντελώς διαφορετική πρόκληση από αυτή της προηγούμενης βδομάδας. Σε κάποια πράγματα θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα, όμως το να κερδίσουμε εδώ μαζί με τους οπαδούς είναι εξαιρετικό.»

O Virgil van Dijk κάνει παιχνίδι ακολουθούμενος από τον Chris Wood της Burnley.
O Virgil van Dijk κάνει παιχνίδι ακολουθούμενος από τον Chris Wood της Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com