Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Phillips

Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Phillips

Ο Nat Phillips εξακολουθεί να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα της Liverpool στο The AXA Training Centre, με την αποχώρηση του από το Anfield να φαντάζει ολοένα και πιο πιθανή.

Από την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Kirkby, οι δύο παίκτες που δεν πήραν μέρος, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, είναι Nat Phillips και Xherdan Shaqiri, με τον δεύτερο να έχει ήδη συμφωνήσει με την Lyon για συμβόλαιο τριών ετών.

Ο 24χρονος αμυντικός αγωνίστηκε μόνο 89 λεπτά στα φετινά καλοκαιρινά φιλικά και έμεινε εκτός αποστολής από τα τελευταία δύο με Athletic Bilbao και Osasuna στο Anfield για λόγους προφύλαξης και χωρίς να έχει ενοχλήσεις.

Οι Reds είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον στόπερ, κοστολογώντας τον στα £15 εκατομμύρια, με πολλές ομάδες της Premier League να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και να έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την Liverpool.

Ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Phillips βρίσκονται οι Southampton, Newcastle, Brighton και Burnley, με την West Ham κοιτάζει επίσης την περίπτωση του.

Η Brighton θα μπορούσε να πληρώσει τα £15 εκατομμύρια που θέλει η Liverpool για τον Άγγλο, μετά την πώληση του Ben White στην Arsenal, ενώ παρόμοια είναι τα δεδομένα και για την Southampton, η οποία αποδέχτηκε την πρόταση της Leicester για τον Jannik Vestergaard.

Ατομικές προπονήσεις μέχρι νεοτέρας για τον Phillips.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com