Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τη νίκη επί της Osasuna

Ο Klopp για τη νίκη επί της Osasuna

Για την φιλική νίκη με 3-1 επί της Osasuna μίλησε ο Jürgen Klopp, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως εξαιρετική την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Γερμανός:

“ Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν εξαιρετική για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα, για τον τρόπο με τον οποίο αμυνθήκαμε κόντρα στις δεύτερες μπάλες. Χθες δεν χρειάστηκε να το κάνουμε αυτό, όμως η Osasuna αγωνίζεται με έναν διαφορετικό τρόπο, οπότε έκαναν πολλές βαθιές μπαλιές. Εμείς κάναμε πολλές τελικές, οπότε και εκείνοι είχαν πολλές εκτελέσεις άουτ.”

“ Μου άρεσε το πως κερδίζαμε πίσω τις μπάλες,  το πως τις δίναμε μπροστά όσο πιο γρήγορα γίνεται, καθώς και οι κινήσεις που κάναμε. Ο Bobby ήταν εξαιρετικός ανάμεσα στις γραμμές και εξαιρετική επίσης ήταν η δουλειά που έκαναν οι Kaide και Taki στην επίθεση με τα τρεξίματα τους. ”

“ Το κέντρο μας ήταν πολύ καλό και ο Ox πραγματικά έβγαζε φωτιές. Ο Fab είχε τον έλεγχο του κέντρου μαζί με τα άλλα παιδιά. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Οι αντεπιθέσεις μας με τον Bobby και τον Ox ήταν πολύ καλές και όπως ακριβώς έπρεπε να ήταν. Η τελευταία μας καλή ήταν επίσης καλή και αμύνθηκε σωστά. ”

“ Τα γκολ που σκοράραμε ήταν εξαιρετικά, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και νωρίτερα, όταν ο Ibou (Konate) βρήκε τον Taki με αυτήν την σούπερ πάσα. Δεν μπόρεσε να τελειώσει αυτή τη φάση, όμως τελείωσε την επόμενη. Πραγματικά δεν μπορώ να γκρινιάξω για κάτι. ”

“ Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολο, όμως ζητήσαμε από τα παιδιά να ελέγξουν λίγο περισσότερο τον αγώνα. Αυτό δεν ήταν τόσο εύκολο, αλλά το προσπάθησαν. Ο ρυθμός μας δεν επηρεάστηκε πολύ από τις αλλαγές. Ήταν καλό. ”

Τρεις φορές σκόραραν χθες οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com