Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Ο Gini θα μας λείψει αλλά θα τον αντικαταστήσουμε»

Fabinho: «Ο Gini θα μας λείψει αλλά θα τον αντικαταστήσουμε»

Ο Fabinho σε σημερινές του δηλώσεις ανέφερε πως η ομάδα μπορεί να καλύψει εκ των έσω το κενό του Gini Wijnaldum που αποχώρησε, τονίζοντας όμως πως ο Ολλανδός θα λείψει στην ομάδα.

Ο διεθνής μέσος υπέγραψε ως ελεύθερος στην Paris Saint-Germain, έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει και το επίσημο ντεμπούτο του με τον Γαλλικό σύλλογο.

Ο Fabinho δήλωσε σχετικά με τον Gini:

“ Το ρόστερ μας έχει αποδείξει πως έχει αρκετούς παίκτες, για να τον αντικαταστήσει. Νομίζω πως στο κέντρο έχουμε τους περισσότερους παίκτες. ”

“ Έχουμε τον Hendo, εμένα, τον Thiago, τον Curtis, τον Millie, τον Naby Keita, πολλούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην συγκεκριμένη θέση. ”

“ Δεν ανησυχώ για την φυγή του, όμως φυσικά και θα μας λείψει ο Gini και ως άνθρωπος. Έχουμε όμως την ποιότητα στο ρόστερ μας, για να τον αναπληρώσουμε. ”

“ Ο Gini ήταν και ένας πολύ καλός μου φίλος. Προσωπικά, θα μου λείψει αρκετά. ” Είπε ο Fabinho.

“ Θα λείψει και στην ομάδα, επειδή έπαιζε σε όλα τα παιχνίδια και δεν ήταν ποτέ τραυματίας. Επίσης ήταν και ένας πολύ καλός παίκτης. Ήταν ένας ηγέτης. ”

“ Ο Gini ήταν ένας πολύ ξεχωριστός παίκτης για τον σύλλογο. Εμένα προσωπικά με βοήθησε πολύ, όταν ήρθα στον σύλλογο. Τώρα αγωνίζεται σε μια άλλη ομάδα και του εύχομαι τα καλύτερα στην PSG. ”

Ο Wijnaldum αγωνίστηκε από το 2016 ως το 2021 στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com