Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Θα συνεχίσω να δίνω το 100% για να κερδίζουμε τίτλους»

Alisson: «Θα συνεχίσω να δίνω το 100% για να κερδίζουμε τίτλους»

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε χθες ο Alisson Becker με την Liverpool και στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Ας δούμε αναλυτικά ποια ήταν τα λόγια του Ali:

“ Για μένα επαγγελματικά, ήταν η καλύτερη απόφαση. Από τότε που ήρθα εδώ, άρχισα να κερδίζω τρόπαια με αυτήν την εκπληκτική ομάδα, με αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο. Άρχισα να αναπτύσσομαι σε πολλές πτυχές στο ποδόσφαιρο, στη ζωή μου. ”

“ Η γυναίκα μου είναι πολύ χαρούμενη εδώ στην Αγγλία, είναι χαρούμενη για τα παιδιά, για εμένα και για τον εαυτό της. Βρήκαμε πραγματικά έναν σκοπό της ζωής μας εδώ και είμαι πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω αυτή τη φανέλα. ” Είπε ο Alisson.

“ Εμπιστεύομαι τον σύλλογο, τους εμπιστεύομαι όλους εδώ. Πιστεύω ότι ο σύλλογος με εμπιστεύεται επίσης για να συνεχίσω να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ. Ως άτομο, θα δώσω το 100% για να κάνω αυτόν τον σύλλογο να κερδίσει περισσότερα τρόπαια τις επόμενες σεζόν. Αυτή τη σεζόν είναι πραγματικά σημαντική για εμάς. ”

Για τη φετινή σεζόν πρόσθεσε: 

“ Έχω πολύ μεγάλες προσδοκίες για την φετινή σεζόν και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, για να πετύχουμε τους στόχους μας. ”

“ Πρέπει να θέσουμε στόχους και πρέπει να θέσουμε ψηλούς στόχους – να κερδίζουμε όσες σε διοργανώσεις συμμετέχουμε, το Champions League, την Premier League, τα κύπελλα, τα πάντα. Νομίζω ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε από εκεί. ”

“ Προφανώς όμως η νίκη εξαρτάται από το τι θα κάνουμε στο γήπεδο, τι θα δώσουμε στο γήπεδο, πρέπει να δώσουμε το 100 % τουλάχιστον. Αν μπορούμε να πιέσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας, θα το κάνουμε. ”

Για την περσινή σεζόν:

“ Μείναμε ενωμένοι πέρυσι στον αγωνιστικό χώρο και εκτός αυτού. Έζησα κάτι πολύ δύσκολο, την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου και ένιωσα την αγάπη όλων στον σύλλογο. ”

“ Όλοι ήταν δίπλα μου και το ένιωσα αυτό. Έτσι έμεινα δυνατός και μπόρεσα να συνεχίσω, να δουλεύω σκληρά, να προπονούμαι και να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. ”

Για το γκολ στο Hatworns:

“ Ήταν κάτι πραγματικά τρελό. Νομίζω πως ήταν το πιο τρελό πράγμα που συνέβη πέρυσι. Πολλά πράγματα έγιναν πέρυσι, όμως νομίζω πως κανείς δεν περίμενε να σκοράρω εγώ ένα γκολ! ”

Μέχρι το 2027 στο Anfield ο Alisson Becker.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com