Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι οπαδοί της Liverpool επιθυμούν την πώληση του Origi

Οι οπαδοί της Liverpool επιθυμούν την πώληση του Origi

Σύμφωνα με την Mirror, η Wolves και η Napoli μπήκαν στην κούρσα για την απόκτηση του Divock Origi, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το Anfield. Ωστόσο, θα αποχωρήσει μόνο εάν οι Reds εισπράξουν το ποσό των 20 εκατομμυρίων λιρών, με το οποίο τον κοστολογούν.

Ο προπονητής της Wolves Bruno Lage, βρίσκεται στο ψάξιμο ποδοσφαιριστών για ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και ο Origi βρίσκεται στη λίστα του.

Η Napoli θα ήταν ίσως μια πιο ελκυστική επιλογή για τον Βέλγο διεθνή, καθώς την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο Europa League.

Ο Origi έμεινε εκτός της Εθνικής ομάδας του Βελγίου, για το Euro 2020, από τον Roberto Martinez, γεγονός που υποδηλώνει πως η καριέρα του βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Εάν θέλει να επαναδιεκδικήσει τη θέση του, στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, θα πρέπει να βρει μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται στο βασικό σχήμα.

Οι οπαδοί της Liverpool, εδώ και καιρό, θεωρούν ότι ο χρόνος του Origi στο Anfield έχει τελειώσει. Με αφορμή το δημοσίευμα της Mirror, εξέφρασαν, μέσω του Twitter, την επιθυμία τους για αποχώρηση του Βέλγου επιθετικού από την ομάδα.

Μερικά ενδεικτικά tweets:
«Δεν έχω τίποτα εναντίον του Origi. Είναι καλός παίκτης, αλλά θα πρέπει να παίζει για μια μεσαία ομάδα όπως τους Wolves, ΟΧΙ για την LFC. Αυτό είναι το επίπεδο του!»

«Παρακαλώ απλά κάντε το»

«Η Liverpool έπρεπε να τον πουλήσει την σεζόν που κερδίσαμε το CL. Η καριέρα του ήταν στο υψηλότερο σημείο και ήδη γνωρίζαμε ότι δεν ήταν αρκετά καλός για το επίπεδο που βρίσκεται. Εάν ένας σύλλογος προσφέρει 10 εκατομμύρια λίρες, η Liverpool θα πρέπει να τον παραχωρήσει».

«10 εκατομμύρια συν Neto ή Traore»

«Απλά δώστε τον δωρεάν»

Οι οπαδοί της Liverpool επιθυμούν την πώληση του Origi
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com