Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Larouci: «Οι περιορισμένες ευκαιρίες με έκαναν να φύγω»

Larouci: «Οι περιορισμένες ευκαιρίες με έκαναν να φύγω»

Ο Yasser Larouci εξήγησε τον λόγο της απόφασης που πήρε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Liverpool και να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία με την φανέλα της Troyes.

Οι Reds είχαν καταθέσει περισσότερες από δύο προτάσεις ανανεώσεις στον Αλγερινό, ωστόσο εκείνος θεώρησε πως δεν θα πάρει τις επιθυμητές ευκαιρίες στο Anfield και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο πρωτάθλημα της Ligue 1.

Ο αμυντικός ανακοινώθηκε επίσημα από τον Γαλλικό σύλλογο που ανήκει στο City Football Group και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσω Instagram, ευχαριστώντας μάλιστα τον Jürgen Klopp.

Συγκεκριμένα ο Larouci έγραψε στο Instagram:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Troyes και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στην Ligue 1. Το να αγωνίζομαι συνεχώς ήταν ανέκαθεν ο πρωταρχικός μου στόχος. “

“ Αποφάσισα να μην ανανεώσω το συμβόλαιο μου με την Liverpool, αφού ήταν ξεκάθαρο πως οι ευκαιρίες μου στην πρώτη ομάδα θα ήταν περιορισμένες στο άμεσο μέλλον. ”

“ Όπως και να έχει, είναι σημαντικό να αναγνωρίσω την υποστήριξη που έλαβα από την σύλλογο και ειδικότερα από τον Jürgen Klopp, ο οποίος διαδραμάτισε έναν κομβικό ρόλο στα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα που έκανα ως επαγγελματίας. ”

“ Νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του City Football Group. Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα. ”

Παρελθόν ο Larouci.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com