Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιάζει τους Reds του Νησιού στην pre-season o Τσιμίκας!

Εντυπωσιάζει τους Reds του Νησιού στην pre-season o Τσιμίκας!

Ο Κώστας Τσιμίκας φαίνεται πώς κάνει μία πολύ θετική pre-season μέχρι στιγμής, όντας πιο έτοιμος σε σχέση με πέρυσι να βοηθήσει τη Liverpool.

Για βασικό αριστερό back παρουσία Robertson είναι σαφές πως δεν υπολογίζεται, όμως αν δεν προκύψει κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, περιμένουμε να τον ξεκουράσει περισσότερο τη σεζόν πού ξεκινά σε δύο βδομάδες.

Η άνοδος της απόδοσης του Κώστα φαίνεται ότι εκτιμήθηκε από τους οπαδούς των Reds στο Νησί, αν κρίνουμε τουλάχιστον από μία μερίδα σχολίων στο Twitter, όπου εκφράστηκε ο εντυπωσιασμός τους για την πορεία του στην pre-season.

Ας δούμε μερικά ενδιαφέροντα tweets:

  • «Έχω εντυπωσιαστεί με τον Τσιμίκα κατά τη διάρκεια της pre-season. Είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα με τον COVID, χρειαζόταν χρόνο να προσαρμοστεί και είχαμε και τους τραυματισμούς των κεντρικών αμυντικών, όμως τώρα μοιάζει πολύ πιο άνετος. Θα ήταν σπουδαίο αν μπορούσε να βοηθήσει στη καταπράυνση της εξάρτησής μας από τον Robertson φέτος.»
  • «Αυτοί πού ήθελαν να αποκτήσουμε τον Jamal Lewis αντί για τον Τσιμίκα δεν καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο. Ο Τσιμίκας είναι το back-up πού χρειαζόμαστε.»
  • «Πάντα ήξερα ότι ο Τσιμίκας ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης, όταν έκανε αυτές τις εξαιρετικές εμφανίσεις με Arsenal, Wolves, και ειδικά με τη Bayern (με τη φανέλα του Ολυμπιακού). Οι συνηθισμένοι παίκτες δεν τα κάνουν αυτά.»
  • «Ο Naby, o Τσιμίκας και ο Elliott εντυπωσιάζουν σε αυτή την pre-season.»
  • «Ο Τσιμίκας είναι εξαιρετικός. Το ότι δεν ξεκίνησε ούτε σε ένα παιχνίδι της PL πέρυσι φαίνεται ακόμα πιο δυσνόητο τώρα.»
Ο Κώστας Τσιμίκας στο φιλικό με τη Hertha.
Ο Κώστας Τσιμίκας στο φιλικό με τη Hertha.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com