Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ταΐζει» 9000 κατοίκους της πόλης μέσα στο καλοκαίρι η Liverpool

«Ταΐζει» 9000 κατοίκους της πόλης μέσα στο καλοκαίρι η Liverpool

Οι ομάδες της κοινότητας της Liverpool Football Club θα παράσχουν φαγητό σε σχεδόν 9000 κατοίκους της πόλης στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Πολλές είναι οι τοπικές οικογένειες πού βιώνουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες εξαιτίας της πανδημίας, και η συγκεκριμένη δράση κοινωνικής ευθύνης του συλλόγου επιδιώκει να τους χαρίσει ένα πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι και ένα πιο γεμάτο στομάχι.

Τα προγράμματα της κοινότητας των Reds συνεχίζουν το ευσπλαχνικό έργο πού ξεκίνησαν να επιτελούν μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού, έχοντας παράσχει μέχρι στιγμής κατά προσέγγιση 81200 δωρεάν γεύματα σε αυτή την περίοδο.

Προσεχώς λοιπόν, οι Red Neighbours θα παράσχουν 1160 δωρεάν συσκευασίες πρωινού και βασικών τροφίμων, τα οποία έχουν υπολογίσει ότι θα ανακουφίσουν περί τα 4640 παιδιά από τα σχολεία του Anfield και του Kirkby.

Επιπροσθέτως, το LFC Foundation για τις επόμενες 6 βδομάδες των καλοκαιρινών διακοπών θα προσφέρει κάθε μέρα 60 γεύματα σε όσους παρακολουθούν τα προγράμματά του, με οικογένειες του Kirkby να αποκτούν πρόσβαση σε 200 γεύματα, τα οποία μπορούν να θρέψουν μία τετραμελή οικογένεια για μία βδομάδα.

Τέλος, θα δοθούν 900 γεύματα για νέους ανθρώπους στο Netherton Activity Centre και 720 συσκευασίες τσαγιού σε ηλικιωμένους στο Speke.

Συνολικά, η Liverpool θα υποστηρίξει 8860 ανθρώπους φέτος το καλοκαίρι.

Ο Forbes Duff, Senior Manager των Red Neighbours, δήλωσε για το εγχείρημα:

«Γνωρίζουμε ότι πολλές οικογένειες βιώνουν προκλήσεις σε οικονομικό επίπεδο κατά τη διάρκεια των διακοπών, και κατά τη διάρκεια αυτών των άνευ προηγουμένου εποχών, τα πράγματα είναι δυσκολότερα από ποτέ.»

«Θέλουμε να βοηθήσουμε να καταπραϋνθούν κάποιες από αυτές τις ανησυχίες μέσω της παροχής φαγητού σε τοπικές οικογένειες, ώστε να μπορέσουν να εστιάσουν στο να περάσουν ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι μαζί.»

Δίνει συνέχεια στο φιλανθρωπικό της έργο η Liverpool.
Δίνει συνέχεια στο φιλανθρωπικό της έργο η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com