Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Koumetio: «Είμαι εδώ για να δείξω τι μπορώ να κάνω»

Koumetio: «Είμαι εδώ για να δείξω τι μπορώ να κάνω»

Στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Billy Koumetio, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να δείξει τι μπορεί να δώσει στους Reds.

Πέρυσι ο στόπερ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο Uefa Champions League και φέτος σκοπεύει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Ο αμυντικός για την περσινή σεζόν είχε να πει:

“ Θυμάμαι πέρυσι όταν είχα έρθει εδώ (προετοιμασία) δεν ήξερα τα παιδιά, δεν ήξερα κανέναν. Έπαιξα όμως μερικά παιχνίδια πέρυσι, αγωνίστηκα στο Champions League, στα φιλικά και πλέον τους γνωρίζω όλους πολύ καλά. Έχω λίγη εμπειρία. ”

“ Η περσινή σεζόν ήταν καλή. Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα σε μερικά παιχνίδια, στα φιλικά και ήμουν στον πάγκο σε μερικούς αγώνες. Έμεινα βέβαια έκπληκτος που αγωνίστηκα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Champions League, όμως το απόλαυσα. Όλοι με υποστήριζαν, τα παιδιά και οι πιο μεγάλοι παίκτες. Το λάτρεψα. ”

Για τους φετινούς του στόχους:

“ Να συνεχίσω, να κρατήσω τον ίδιο ρυθμό στην προπόνηση, να παίξω μερικέ παιχνίδια και να συνεχίσω να δείχνω στην προετοιμασία τι μπορώ να κάνω και πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Για αυτό είμαι εδώ. ” Είπε ο Koumetio.

“ Όλα είναι καλά. Σε σχέση με πέρυσι βλέπουμε διαφορά στον τομέα της έντασης. Ο προπονητής μας είπε από την πρώτη μέρα πως η ένταση θα είναι διαφορετική, οπότε δουλεύουμε σκληρά για να προετοιμαστούμε για ολόκληρη τη σεζόν. ”

Σε περισσότερες ευκαιρίες στοχεύει ο Koumetio.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com