Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην πόρτα εξόδου από τους Reds ο Tony Gallacher

Στην πόρτα εξόδου από τους Reds ο Tony Gallacher

Ο πρώην αμυντικός της Falkirk Tony Gallacher, βρίσκεται στην πόρτα εξόδου από την Liverpool, μετά από τρία χρόνια παραμονής στους Reds.

Ο Gallacher έφυγε από την Falkirk για την Liverpool, στα πλαίσια μιας συμφωνίας αξίας 200.000 λιρών, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τον Ιανουάριο του 2018. Πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις για την Falkirk πριν από τη μεταγραφή του στο Anfield.

Η ομάδα της League One κέρδισε ένα πρόσθετο ποσό τουλάχιστον 100.000 λιρών, όταν ο Gallacher πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Liverpool στο Carabao Cup με αντίπαλο την Aston Villa, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019-20 καθώς η βασική ομάδα του Jurgen Klopp βρισκόταν στο Κατάρ για το Club World Cup.

Πέρασε μέρος της σεζόν 2020-21 στο MLS με την Toronto FC, πραγματοποιώντας 10 εμφανίσεις. Ο 22χρονος Σκωτσέζος αριστερός μπακ έχει τεθεί εκτός πλάνων της Liverpool και αναζητά ένα νέο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του, με πληροφορίες να φέρουν την Sunderland να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του.

Στην πόρτα εξόδου από τους Reds ο Tony Gallacher
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com