Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp αναλύει το πλάνο επιστροφής των Jota και Robertson

Ο Klopp αναλύει το πλάνο επιστροφής των Jota και Robertson

Ο Jürgen Klopp ανέλυσε το πλάνο επιστροφής των δύο τελευταίων παικτών που εντάχθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας, δηλαδή των Andrew Robertson και Diogo Jota.

Οι δύο διεθνείς ξεκίνησαν προπονήσεις στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και αναμένεται να πάρουν χρόνο στο μεθαυριανό φιλικό με την Hertha.

Ο Klopp ρωτήθηκε αν θα τους δούμε αν δράσει μεθαύριο:

“ Θα πάρουν μερικά λεπτά, αυτό είναι το πλάνο μας. Προπονηθήκαν κανονικά όλες αυτές τις ημέρες και θέλουμε να τους χρησιμοποιήσουμε. ”

“ Μερικοί παίκτες είναι έτοιμοι για 60 λεπτά, θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο για εκείνους, αλλά αυτό παράλληλα σημαίνει πως κάποιοι άλλοι παίκτες είναι έτοιμοι για 30 λεπτά ή ακόμη και για 20 λεπτά. ”

“ Προσπαθούμε. Η προετοιμασία υπάρχει για να προσπαθούμε. Είναι μια σωστή, σωστή πρόκληση να κάνουμε όλα αυτά τα παιδιά να έρθουν στην καλύτερη τους δυνατή κατάσταση και να μας κάνουν πιο έτοιμους ή πιο δυνατούς ως ομάδα. ” Είπε ο Γερμανός τεχνικός.

“ Δυστυχώς, το ποδόσφαιρο δεν μοιάζει με ποδηλασία, οπότε δεν θα το χάσεις, αλλά τα πετάλια και τέτοια πράγματα απλά εξαφανίζονται τόσο γρήγορα που είναι απίστευτο. Πρέπει λοιπόν να επεξεργαστούμε ξανά τα πράγματα και αυτό κάνουμε. ”

“ Σήμερα είχαμε μια πολύ δύσκολη διπλή προπόνηση. ” Δήλωσε ο Jürgen Klopp.

Με Robertson και Jota στο φιλικό της Πέμπτης με την Hertha.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com