Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι μέχρι τώρα φετινές πωλήσεις της Liverpool

Οι μέχρι τώρα φετινές πωλήσεις της Liverpool

Συνεχίστηκαν χθες το βράδυ οι φετινές πωλήσεις παικτών της Liverpool, με τον Harry Wilson να ολοκληρώνει την μετακίνηση του στη Fulham έναντι £12 εκατομμυρίων.

Με την πώληση του Ουαλού μέσου, οι πωλήσεις παικτών της Liverpool το φετινό καλοκαίρι έφτασαν τις πέντε και αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η πρώτη φετινή πώληση του καλοκαιριού ήταν εκείνη του Kamil Grabara στην FC Copenhagen έναντι £3 εκατομμυρίων, με τους Reds να βάζουν ένα καλό ποσό στα ταμεία τους από την πώληση ενός παίκτη που δεν είχε πραγματοποιήσει ούτε μια επίσημη συμμετοχή με την φανέλα τους.

Παρόμοια ήταν η περίπτωση του Καναδού επιθετικού, Liam Millar. Ο νεαρός πωλήθηκε στην FC Basel έναντι £2 εκατομμυρίων και με τους Reds είχε πραγματοποιήσει μόλις μια επίσημη συμμετοχή, σε αγώνα του FA Cup κόντρα στην Shrewsbury τον Φεβρουάριο του 2020.

Ο Marko Grujic, η πρώτη μεταγραφή του Jürgen Klopp θα συνεχίσει στην καριέρα του στην Porto, αρχικά με την μορφή δανεισμού για μια σεζόν και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή, καθώς οι δύο ομάδες συμφώνησαν να υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς έναντι £10.5 εκατομμυρίων.

Από το δυναμικό των Reds αποχώρησε και ο Νιγηριανός, Taiwo Awoniyi μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, κατά τα οποία δεν τον είδαμε ούτε μια φορά να αγωνίζεται με την Κόκκινη φανέλα. Ο επιθετικός πωλήθηκε στην Union Berlin της Bundesliga έναντι £6.5 εκατομμυρίων, με τους Reds να πραγματοποιούν ακόμη μια καλή πώληση.

Η πέμπτη φυσικά είναι εκείνη του Harry Wilson, αν και η Fulham θα ξεκινήσει να πληρώνει τα χρήματα της μεταγραφής στη Liverpool από το 2022, για να μην της επιβληθούν κυρώσεις λόγω του FFP.

Οι πωλήσεις θα συνεχιστούν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com