Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση του van Dijk στην Mirror!

Η απάντηση του van Dijk στην Mirror!

Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε ο Virgil van Dijk σε χθεσινό δημοσίευμα του Simon Mullock της Mirror.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος του βρετανικού μέσου ανέφερε πως ο αμυντικός των Reds, ο Gini Wijnaldum και ορισμένοι άλλοι παίκτες της εθνικής Ολλανδίας είναι κατά της επιστροφής του Louis van Gaal στους Oranje και προσπαθούν να την μπλοκάρουν, καθώς προτιμούν την λύση του Henk ten Cate.

Ο Louis van Gaal είναι πολύ πιθανό να αναλάβει ξανά την εθνική Ολλανδίας, η οποία δεν έφτασε μακριά στο Euro 2020, μη καταφέρνοντας να προκριθεί στα προημιτελικά, παρότι έκανε το 3 στα 3 στον όμιλο.

Εκείνο όμως που δεν ισχύει είναι ότι ο van Dijk προσπαθεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτή την επιστροφή, όπως ανέφερε η Mirror και διέψευσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Ο στόπερ των Reds συγκεκριμένα έγραψε, απαντώντας στο άρθρο της Mirror:

“ Αυτή η ιστορία είναι εντελώς ψευδής. Δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό για τους δημοσιογράφους να λένε την αλήθεια και να μην δημιουργούν πράγματα. Ντροπή σου, Simon Mullock. ” Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Virgil.

Ήταν μια σκληρή απάντηση από τον Ολλανδό, η οποία όμως ξεκαθαρίζει το τοπίο όσο αφορά την επιστροφή του van Gaal στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Ο Virgil van Dijk με την εθνική Ολλανδίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com