Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μάγεψε κριτές και κοινό στο «Masked Singer» ο Pepe Reina!

Μάγεψε κριτές και κοινό στο «Masked Singer» ο Pepe Reina!

Ο Pepe Reina συμμετείχε στη μουσική εκπομπή «Masked Singer», ως ένας από τους διαγωνιζόμενους, και άφησε το κοινό άφωνο με τις ικανότητες του στο τραγούδι!
Στο συγκεκριμένο σόου τραγουδιού, μια κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από διασημότητες καλείται να μαντέψει την ταυτότητα του συμμετέχοντα, ο οποίος τραγουδά μεταμφιεσμένος.
Ο πρώην τερματοφύλακας της Liverpool, ντυμένος με στολή πιγκουίνου, τραγούδησε το δημοφιλές κομμάτι του ισπανικού καλλιτέχνη Junco, «Hola, mi amor», με τον κωμικό Jose Mota να μαντεύει σωστά την ταυτότητα του διαγωνιζόμενου κάτω από τη μάσκα, αν και οι υπόλοιποι κριτές του πάνελ πρόβλεψαν ότι θα ήταν ο Andres Iniesta.
Μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του, ο Reina δήλωσε:
«Απλώς έπρεπε να το κάνω αυτό! Για να μείνετε όλοι άφωνοι και να δω αυτή ακριβώς την αντίδρασή σας! Υπέροχη εμπειρία».
«Όταν αναφέρατε το όνομα του Iniesta, φοβήθηκα λίγο. Αν και θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Andres να το κάνει!»
Μετά το τέλος της εκπομπής, ο 38χρονος έγραψε στο Twitter:
«Σκέφτομαι σοβαρά εάν το επόμενο βήμα είναι η Eurovision! Ήταν τιμή μου να συμμετέχω στο @MaskSingerAS! Πέρασα υπέροχα! Χαιρετίσματα από τον πιγκουίνο σας».
Ο πρώην συμπαίκτης του Reina, Peter Crouch, αποκάλυψε, μέσω του Twitter, τη χαρά του, καθώς παρακολούθησε τον στενό του φίλο να συμμετέχει στο διαγωνισμό, γράφοντας: «Ναι Pepe!!»
Οι δύο τους ήταν συμπαίκτες στο Anfield για τρεις σεζόν. Πανηγύρισαν το FA Cup το 2006 και έφτασαν μαζί στον τελικό του Champions League το 2007.
Ο Crouch ανέφερε, επίσης, ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν ο «άνθρωπος του καραόκε» όταν έπαιζαν μαζί στο Merseyside.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Reina τραγουδά δημόσια. Στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής (2010), πρωτοστάτησε στο τραγούδι γιορτάζοντας την κατάκτηση του τροπαίου με τους συμπαίκτες του στην εθνική Ισπανίας.
Ο Pepe Reina ποζάρει με τα Golden Gloves.
Ο Pepe Reina ποζάρει με τα Golden Gloves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com