Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πρόταση της Lazio για τον Shaqiri»

«Πρόταση της Lazio για τον Shaqiri»

Επίσημη πρόταση στη Liverpool για την απόκτηση του Xherdan Shaqiri κατέθεσε η Lazio, σύμφωνα με Ιταλικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα, La Lazio Siamo Noi που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας της Ρώμης αναφέρει πως η Lazio έκανε την πρώτη της πρόταση στους Reds και θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον διεθνή Ελβετό.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ιταλικής ομάδας, Igli Tare φέρεται να έχει σε εκτίμηση τον Shaq και είναι εκείνος που τον πρότεινε στον νέο προπονητή του συλλόγου, Maurizio Sarri, ο οποίος έδωσε την συγκατάθεση του για την πραγματοποίηση μιας ενδεχόμενης μεταγραφής.

Σύμφωνα με το Ιταλικό μέσο, η πρώτη πρόταση της Lazio φτάνει τα €12 εκατομμύρια, μαζί με τα μπόνους, τη στιγμή που η Liverpool κοστολογεί τον παίκτη στα €15 εκατομμύρια.

Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, τη δεδομένη στιγμή υπάρχει μια οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, η οποία όμως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ως αγεφύρωτη.

Ο μέσος των Reds αυτές τις μέρες διανύει τις καλοκαιρινές του διακοπές, μετά την συμμετοχή του στο Euro και οι όποιες εξελίξεις αναφορικά με την αποχώρηση του από το Anfield αναμένεται να σημειωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Η Serie A θα μπορούσε πάντως να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Καλό Euro έκανε ο Xherdan Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com