Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτη προπόνηση για Konate, επιστροφή για van Dijk, Gomez και Matip

Πρώτη προπόνηση για Konate, επιστροφή για van Dijk, Gomez και Matip

Την πρώτη τους φετινή προπόνηση έκαναν χθες στο Salzburg της Αυστρίας οι Reds, με τον Ibrahima Konate να προπονείται για πρώτη φορά με τα χρώματα της Liverpool και τους Virgil van Dijk, Joe Gomez και Joel Matip να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα προπόνησης, έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Οι τρεις στόπερ των Reds είχαν υποστεί πολύ σοβαρούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ωστόσο πλέον είναι έτοιμοι να επιστρέψουν και να οδηγήσουν ξανά την ομάδα σε επιτυχίες και τίτλους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας, οι τρεις αμυντικοί έβγαλαν την πρώτη προπόνηση χωρίς κάποιο πρόβλημα, ωστόσο οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως ο Virgil van Dijk εξακολουθεί να έχει έντονες ενοχλήσεις, μη έχοντας καταφέρει να ξεπεράσει απόλυτα τον σοβαρό του τραυματισμό.

Μένει να δούμε αν ο Ολλανδός θα πάρει χρόνο στα μισάωρα φιλικά της επόμενης εβδομάδας.

Όσο αφορά τον Konate, ο πρώην παίκτης της RB Leipzig κατάφερε να εντυπωσιάσει με το καλημέρα τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι θεωρούν πως θα μπορέσει να παίξει έναν καταλυτικό ρόλο στην Κόκκινη άμυνα της νέας σεζόν.

Ο Γάλλος έχει την κατάλληλη ταχύτητα, καλές τοποθετήσεις και άπαντες στη Liverpool θεωρούν πως θα ταιριάξει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Jürgen Klopp.

Εντυπωσίασε ο Ibrahima Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com